Închide meniul
Foto

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei! Fanii au declanşat fiesta pe străzi. Cum au petrecut jucătorii lui Christophe Galtier

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 22:12

Reclamă
Lille a primit trofeul de campioană a Franţei! Fanii au declanşat fiesta pe străzi. Cum au petrecut jucătorii lui Christophe Galtier

profimediaimages.ro

Lille, campioana Franţei

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei. „Dog-germanii” au cucerit titlul în Ligue 1, iar astăzi au primit mult râvnitul trofeu şi medaliile de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei

Într-un spaţiu restrâns, jucătorii lui Christophe Galtier au fost recompensaţi pentru un sezon excelent. Lille a încheiat hegemonia lui PSG şi a produs o surpriză de proporţii în Franţa.

Ultimul titlu cucerit a venit în urmă cu 10 ani, în 2011, astfel că fanii au avut motive de bucurie. Aceştia au declanşat fiesta pe străzi, atât după ce favoriţii lor au câştigat campionatul, dar şi la petrecea de titlu.

Lille fani
Profimedia

Lille, al 4-lea titlu de campioană din istorie

Lille a cucerit al 4-lea titlu din istorie. Precedentele succese datau din 1946, 1954 şi 2011.

Reclamă

Lille a mai câştigat şi Cupa Franţei de 6 ori: 1946, 1947, 1948, 1953, 1955 şi 2011. Singurul trofeu european este Cupa Intertoto, în 2004.

Lille a primit trofeul de campioană după un sezon nebun în Ligue 1

Titlul din Franţa s-a decis în ultima etapă. Lille a terminat cu un singur punct în faţa lui PSG. Noua campioană s-a impus mai ales defensivei sale. A pierdut doar 3 meciuri şi a primit doar 23 de goluri în cele 38 de etape.

Reclamă 4 / 0/3

Performanţa este cu atât mai impresionantă cu cât Lille are şi o echipă foarte tânără. Cinci dintre jucătorii de bază, care au bifat cel puţin 20 de prezenţe pe parcursul campionatului, au mai puţin de 22 de ani.

Lille ar putea rămâne fără antrenor

Presa din Franţa a scris că antrenorul care tocmai a reuşit să ia titlul în faţa lui PSG, Christophe Galtier, ar urma să plece la Nice. Patronul miliardar al echipei de pe Costa de Azur a renunţat la serviciile lui Adrian Ursea şi ar fi dispus să facă investiţii mult mai mari.

„Voi avea o discuţie mâine (n.r. – luni) cu preşedintele. Sincer, nu am luat nici o decizie cu privire la viitorul meu. Voi discuta pe larg cu preşedintele, pentru că trebuie să împărtăşesc, să pun întrebări, să primesc răspunsuri”, a declarat aseară Galtier.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și