Închide meniul

Luis Suarez a plâns pe teren şi imaginile au devenit virale. „Soţia mea plângea şi ea la telefon. Banii nu aduc fericirea”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 10:15

Reclamă
Luis Suarez a plâns pe teren şi imaginile au devenit virale. „Soţia mea plângea şi ea la telefon. Banii nu aduc fericirea

Profimediaimages

Luis Suarez a plâns pe teren şi imaginile au devenit virale

„Soţia mea plângea şi ea la telefon, pentru că am suferit mult în urma acestei schimbări. Şi copiii au avut de suferit. Banii nu aduc tot timpul fericirea. Ea ştie cel mai bine prin ce momente grele am trecut. Când mă antrenam separat la începutul sezonului, din cauza problemelor avute la genunchi. Am muncit tot anul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a plâns pe teren şi imaginile au devenit virale

Am făcut lucruri în plus pentru a nu avea probleme cu genunchiul. Am tăiat din timpul pe care îl petreceam alături de fiul meu, pentru a avea grijă de genunchi. Soţia a fost alături de mine şi m-a încurajat în toată această perioadă. La final, să văd copiii care erau fericiţi pentru mine, pentru acest titlu e un lucru pe care nu îl voi uita niciodată”, a spus Suarez, citat de marca.com.

21 de goluri și 3 pase decisive în 32 de meciuri a reușit Luis Suarez în acest sezon din La Liga. Barcelona i-a dat drumul pentru numai 6 milioane de euro.

Luis Suarez a plâns pe teren. Neymar l-a felicitat pentru titlu

Neymar a fost printre cei care s-au grăbit să îl felicite pe „El Pistolero”. Suarez a marcat golurile care au adus ultimele două victorii ale lui Atletico, cu Osasuna şi Valladolid.

Reclamă

„Bravo! Mă bucur pentru tine, frate. Meriți! Ești tare!”, a scris Neymar pe contul său de Instagram. Cei doi se cunosc foarte bine din perioada petrecută la Barcelona. Atunci, Neymar, Suarez și Messi formau unul dintre cele mai letale trio-uri din istoria fotbalului.

Destinul a făcut însă ca tripleta să se destrame după numai 3 sezoane. Neymar a plecat la PSG în 2017 și i-a lăsat singuri pe Messi și Suarez. Uruguayanul a părăsit și el Catalunya, forțat chiar de șefii clubului, și a mers la Atletico.

Suarez și Neymar au jucat 124 de meciuri împreună la Barcelona și au câștigat aproape 100 dintre ele. Bilanțul lor este aproape perfect: 96 de victorii, 11 remize și 17 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și