Închide meniul

Ca frații! Neymar, mesaj fabulos pentru Luis Suarez. Ce i-a transmis fostului coleg de la Barcelona, după titlul cucerit cu Atletico

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 12:10

Ca frații! Neymar, mesaj fabulos pentru Luis Suarez. Ce i-a transmis fostului coleg de la Barcelona, după titlul cucerit cu Atletico

Profimedia

Neymar, mesaj fabulos pentru Luis Suarez

Neymar a scris un mesaj fabulos pentru Luis Suarez pe rețelele de socializare. Cei doi se cunosc foarte bine din perioada petrecută la Barcelona. Atunci, Neymar, Suarez și Messi formau unul dintre cele mai letale trio-uri din istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, mesaj fabulos pentru Luis Suarez

Destinul a făcut însă ca tripleta să se destrame după numai 3 sezoane. Neymar a plecat la PSG în 2017 și i-a lăsat singuri pe Messi și Suarez. Uruguayanul a părăsit și el Catalunya, forțat chiar de șefii clubului, și a mers la Atletico.

„Bravo! Mă bucur pentru tine, frate. Meriți! Ești tare!”, a scris Neymar pe contul său de Instagram.

Neymar, mesaj fabulos pentru Luis Suarez
Captură Neymar Instagram

Suarez și Neymar au jucat 124 de meciuri împreună la Barcelona și au câștigat aproape 100 dintre ele. Bilanțul lor este aproape perfect: 96 de victorii, 11 remize și 17 înfrângeri.

Suarez și Neymar au cucerit la Barcelona, împreună, tot ce se putea: 2 titluri în La Liga, 1 trofeu Champions League și 3 Cupe ale Spaniei.

Reclamă

Citește și:
\

Luis Suarez, în lacrimi după titlul cucerit cu Atletico

Alungant de Barcelona pentru că era „prea bătrân”, Luis Suarez și-a luat revanșa cu vârf și îndesat. Uruguayanul i-a înțepat pe șefii catalanii imediat după titlul cucerit alături de Atletico.

Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine. Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul. Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute
 
Luis Suarez

21 de goluri și 3 pase decisive în 32 de meciuri a reușit Luis Suarez în acest sezon din La Liga. Barcelona i-a dat drumul pentru numai 6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Luis Suarez a câștigat La Liga cu Atletico
  • Ce i-a transmis Neymar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și