Închide meniul

AC Milan şi-a găsit portar. Cine vine să îi strice planurile lui Ciprian Tătăruşanu! Face deja vizita medicală

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 12:34

Reclamă
AC Milan şi-a găsit portar. Cine vine să îi strice planurile lui Ciprian Tătăruşanu! Face deja vizita medicală

Profimediaimages

AC Milan şi-a găsit portar. Mike Maignan face vizita medicală

Românul a fost titular o singură dată în acest sezon de Serie A şi spera să profite de plecarea lui Donnarumma. Va avea şanse mici să îi ia faţa lui Maignan, cel care tocmai a devenit campion în Ligue 1 cu Lille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan şi-a găsit portar. Mike Maignan va fi coechipierul lui Ciprian Tătăruşanu

În vârstă de 25 de ani, Mike Maignan a fost titular în toate cele 38 de etape din campionatul Franţei şi a ajutat-o pe Lille să oprească hegemonia lui PSG. Gianluca Di Marzio a surprins momentul în care francezul a venit la vizita medicală.

Potrivit Gazzetta dello Sport, AC Milan va achita clauza de reziliere de 15 milioane de euro pe care o are Maignan la Lille. Îi va oferi şi un salariu uriaş celui care are o selecţie la naţionala de seniori a Franţei. Portarul va încasa nu mai puţin de 2.8 milioane de euro pe an!

Cu Maignan între buturi, Lille a avut cea mai bună defensivă din Ligue 1. A încasat 23 de goluri. Goalkeeperul a ajuns în Italia la numai o zi după ce a primit medalia de campion şi a sărbătorit pe străzi, alături de fani. AC Milan şi-a găsit portar odată cu aducerea lui Mike şi este pregătită pentru revenirea în UEFA Champions League.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu va rămâne la AC Milan până în 2023

Ciprian Tătărușanu are viitorul asigurat. Chiar dacă au apărut zvonuri că va pleca în această vară de la AC Milan, jurnaliștii italieni dau asigurări că portarul de 35 de ani va rămâne la gruparea din Serie A. Conducătorii clubului l-au anunțat pe Tătărușanu că vor să îl păstreze.

Se dorește ca Tătărușanu să rămână a doua variantă pentru postul de portar al lui AC Milan. Contractul lui expiră în 2023 și, cel mai probabil, va fi dus până la capăt. Românul a lăsat o impresie bună atunci când s-a apelat la el„, a anunțat presa din Italia.

După ce a fost de la Olympique Lyon, Tătărușanu a bifat o singură apariție în Serie A. A avut viață grea în confruntarea AC Milan – AS Roma, încheiată 3-3. Românul a stat între buturi în două meciuri din Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și