Închide meniul

AC Milan şi-a găsit portar. Cine vine să îi strice planurile lui Ciprian Tătăruşanu! Face deja vizita medicală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 12:34

AC Milan şi-a găsit portar. Cine vine să îi strice planurile lui Ciprian Tătăruşanu! Face deja vizita medicală

Profimediaimages

AC Milan şi-a găsit portar. Mike Maignan face vizita medicală

Românul a fost titular o singură dată în acest sezon de Serie A şi spera să profite de plecarea lui Donnarumma. Va avea şanse mici să îi ia faţa lui Maignan, cel care tocmai a devenit campion în Ligue 1 cu Lille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan şi-a găsit portar. Mike Maignan va fi coechipierul lui Ciprian Tătăruşanu

În vârstă de 25 de ani, Mike Maignan a fost titular în toate cele 38 de etape din campionatul Franţei şi a ajutat-o pe Lille să oprească hegemonia lui PSG. Gianluca Di Marzio a surprins momentul în care francezul a venit la vizita medicală.

Potrivit Gazzetta dello Sport, AC Milan va achita clauza de reziliere de 15 milioane de euro pe care o are Maignan la Lille. Îi va oferi şi un salariu uriaş celui care are o selecţie la naţionala de seniori a Franţei. Portarul va încasa nu mai puţin de 2.8 milioane de euro pe an!

Cu Maignan între buturi, Lille a avut cea mai bună defensivă din Ligue 1. A încasat 23 de goluri. Goalkeeperul a ajuns în Italia la numai o zi după ce a primit medalia de campion şi a sărbătorit pe străzi, alături de fani. AC Milan şi-a găsit portar odată cu aducerea lui Mike şi este pregătită pentru revenirea în UEFA Champions League.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu va rămâne la AC Milan până în 2023

Ciprian Tătărușanu are viitorul asigurat. Chiar dacă au apărut zvonuri că va pleca în această vară de la AC Milan, jurnaliștii italieni dau asigurări că portarul de 35 de ani va rămâne la gruparea din Serie A. Conducătorii clubului l-au anunțat pe Tătărușanu că vor să îl păstreze.

Se dorește ca Tătărușanu să rămână a doua variantă pentru postul de portar al lui AC Milan. Contractul lui expiră în 2023 și, cel mai probabil, va fi dus până la capăt. Românul a lăsat o impresie bună atunci când s-a apelat la el„, a anunțat presa din Italia.

După ce a fost de la Olympique Lyon, Tătărușanu a bifat o singură apariție în Serie A. A avut viață grea în confruntarea AC Milan – AS Roma, încheiată 3-3. Românul a stat între buturi în două meciuri din Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și