Închide meniul

OFICIAL | Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! Pe ce perioadă a semnat fostul antrenor al lui Bayern. „Negocierile au decurs surprinzător de repede”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 13:10

Reclamă
OFICIAL | Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! Pe ce perioadă a semnat fostul antrenor al lui Bayern. „Negocierile au decurs surprinzător de repede

Profimediaimages

Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei

Hansi Flick îl va înlocui pe Joachim Low, cel care a pregătit Die Mannschaft în ultimii 15 ani. Tehnicianul de 56 de ani parafat o înţelegere valabilă până la finalul Campionatului European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! „Sunt foarte fericit”

Potrivit jurnaliştilor de la Bild, Flick va încasa un salariu mai mic decât la campioana Germaniei. Bayern îi oferea, anual, 6.5 milioane de euro.

Negocierile au decurs surprinzător de repede. Am semnat şi sunt foarte fericit că pot fi, din toamnă, selecţionerul Germaniei. Sezonul tocmai s-a încheiat şi mă ajută cei doi ani petrecuţi la Bayern.

Avem toate motivele să abordăm următoarele turnee finale cu optimism, de exemplu Campionatul European din 2024. Aştept cu nerăbdare să contribui cu ideile mele dincolo de echipa naţională. Acum nu este important ce se va întâmpla în septembrie, ci ceea ce va fi la Campionatul European din acest an. Îi urez succes lui Joachim Low„, a transmis Hansi Flick pentru site-ul oficial al Federaţiei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Die Mannschaft (@dfb_team)

Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! Vine după ce a cucerit şapte trofee pe banca lui Bayern. A cucerit două titluri în Bundesliga, UEFA Champions League, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. A obţinut 70 de victorii în 86 de partide.

Naţionala Germaniei este adversara României în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. În meciul tur, nemţii s-a impus la limită, cu 1-0. Gnabry a înscris singurul gol, în minutul 16. Meciul retur este programat pe 8 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și