Închide meniul

OFICIAL | Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! Pe ce perioadă a semnat fostul antrenor al lui Bayern. „Negocierile au decurs surprinzător de repede”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 13:10

OFICIAL | Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! Pe ce perioadă a semnat fostul antrenor al lui Bayern. „Negocierile au decurs surprinzător de repede

Profimediaimages

Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei

Hansi Flick îl va înlocui pe Joachim Low, cel care a pregătit Die Mannschaft în ultimii 15 ani. Tehnicianul de 56 de ani parafat o înţelegere valabilă până la finalul Campionatului European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! „Sunt foarte fericit”

Potrivit jurnaliştilor de la Bild, Flick va încasa un salariu mai mic decât la campioana Germaniei. Bayern îi oferea, anual, 6.5 milioane de euro.

Negocierile au decurs surprinzător de repede. Am semnat şi sunt foarte fericit că pot fi, din toamnă, selecţionerul Germaniei. Sezonul tocmai s-a încheiat şi mă ajută cei doi ani petrecuţi la Bayern.

Avem toate motivele să abordăm următoarele turnee finale cu optimism, de exemplu Campionatul European din 2024. Aştept cu nerăbdare să contribui cu ideile mele dincolo de echipa naţională. Acum nu este important ce se va întâmpla în septembrie, ci ceea ce va fi la Campionatul European din acest an. Îi urez succes lui Joachim Low„, a transmis Hansi Flick pentru site-ul oficial al Federaţiei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Die Mannschaft (@dfb_team)

Hansi Flick este noul selecţioner al Germaniei! Vine după ce a cucerit şapte trofee pe banca lui Bayern. A cucerit două titluri în Bundesliga, UEFA Champions League, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. A obţinut 70 de victorii în 86 de partide.

Naţionala Germaniei este adversara României în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. În meciul tur, nemţii s-a impus la limită, cu 1-0. Gnabry a înscris singurul gol, în minutul 16. Meciul retur este programat pe 8 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și