Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești! Cum calcula George Copos banii: ”Scotea o foaie A4 și își făcea socotelile”

Silviu Corneanu Publicat: 25 mai 2021, 16:04

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești! Cum calcula George Copos banii: ”Scotea o foaie A4 și își făcea socotelile”

AS.ro

Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești

Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești. Maftei recunoaște faptul că nu a prins loc în vestiar și s-a schimbat în sala de forță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când intrai în vestiar, treburai. Prima dată nu am prins loc în vestiar, m-am dezbrăcat în sala de forță, pe calorifer, frumos. Mie îmi tremurau picioarele”, a povestit Maftei la AS.ro LIVE.

Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești

Maftei a povestit cum își calcula Copos banii pentru a le da prime jucătorilor. Niciodată aceștia nu au evoluat pe o sumă rotundă.

Domnul Copos ne plătea la cent. Lua o foaie A4, făcea calculul, câte iau de acolo… Când am luat campionatul jucam pe o primă de 375, acasă. Făcea calculul, cât ia de acolo, cât dă, ce rămâne. Nuse rotunja, dar să știți că banii erau bani”, susține Maftei.

Reclamă

Vasile Maftei, dorit de Steaua și Dinamo

Maftei a dezvăluit la AS.ro LIVE că a fost dorit de marile rivale ale celor de la Rapid, Steaua și Dinamo. Fostul fundaș central a refuzat de fiecare dată.

E mult mai ușor să ajungi afară, acum. Din câte știu, nu am avut oferte de afară. De la noi am avut, și de la Steaua, și de la Dinamo, dar nu am vrut. Nu aveam cum să mă duc să joc la o rivală. Toată lumea mi-a zis că trebuie să fiu profesionist, dar mai există și sentimentul”, a declarat Maftei la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Amintiri de la Steaua – Rapid, sfertul UEFANTASTIC

În 2006, Rapid a întâlnit Steaua în sferturile Cupei UEFA. Vasile Maftei consideră că trăirile pe care le-a simțit în săptămâna meciului nu le-a mai retrăit vreodată. Tragerea la sorți a fost ceva special pentru Maftei și colegii lor.

Pentru mine, tot ce s-a întâmplat în jurul meciului, partida cu Steaua este ceva ce nu se poate explica în cuvinte. Totul se învârtea în jurul meciului, săptămâna aia. La tragerea la sorți ne rugam: bă, să nu cădem cu ăștia, că nu e bine pentru nimeni.

După tragere nu am vorbit, dar ne-am întlânit la IDM, la biliard, discutam, și în ziua jocului ne-am întâlnit cu ei. Am povestit după, mai mult cu ei”, și-a adus aminte Maftei.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și