Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești! Cum calcula George Copos banii: ”Scotea o foaie A4 și își făcea socotelile”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 mai 2021, 16:04

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești! Cum calcula George Copos banii: ”Scotea o foaie A4 și își făcea socotelile”

AS.ro

Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești

Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești. Maftei recunoaște faptul că nu a prins loc în vestiar și s-a schimbat în sala de forță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când intrai în vestiar, treburai. Prima dată nu am prins loc în vestiar, m-am dezbrăcat în sala de forță, pe calorifer, frumos. Mie îmi tremurau picioarele”, a povestit Maftei la AS.ro LIVE.

Vasile Maftei, povești fabuloase din Giulești

Maftei a povestit cum își calcula Copos banii pentru a le da prime jucătorilor. Niciodată aceștia nu au evoluat pe o sumă rotundă.

Domnul Copos ne plătea la cent. Lua o foaie A4, făcea calculul, câte iau de acolo… Când am luat campionatul jucam pe o primă de 375, acasă. Făcea calculul, cât ia de acolo, cât dă, ce rămâne. Nuse rotunja, dar să știți că banii erau bani”, susține Maftei.

Reclamă

Vasile Maftei, dorit de Steaua și Dinamo

Maftei a dezvăluit la AS.ro LIVE că a fost dorit de marile rivale ale celor de la Rapid, Steaua și Dinamo. Fostul fundaș central a refuzat de fiecare dată.

E mult mai ușor să ajungi afară, acum. Din câte știu, nu am avut oferte de afară. De la noi am avut, și de la Steaua, și de la Dinamo, dar nu am vrut. Nu aveam cum să mă duc să joc la o rivală. Toată lumea mi-a zis că trebuie să fiu profesionist, dar mai există și sentimentul”, a declarat Maftei la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Amintiri de la Steaua – Rapid, sfertul UEFANTASTIC

În 2006, Rapid a întâlnit Steaua în sferturile Cupei UEFA. Vasile Maftei consideră că trăirile pe care le-a simțit în săptămâna meciului nu le-a mai retrăit vreodată. Tragerea la sorți a fost ceva special pentru Maftei și colegii lor.

Pentru mine, tot ce s-a întâmplat în jurul meciului, partida cu Steaua este ceva ce nu se poate explica în cuvinte. Totul se învârtea în jurul meciului, săptămâna aia. La tragerea la sorți ne rugam: bă, să nu cădem cu ăștia, că nu e bine pentru nimeni.

După tragere nu am vorbit, dar ne-am întlânit la IDM, la biliard, discutam, și în ziua jocului ne-am întâlnit cu ei. Am povestit după, mai mult cu ei”, și-a adus aminte Maftei.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” Vezi toate știrile
Citește și