Închide meniul

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său înaintea derby-ului cu FCSB: „Într-o zi sau două veţi primi răspunsul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2021, 19:52

Reclamă
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său înaintea derby-ului cu FCSB: „Într-o zi sau două veţi primi răspunsul

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Hepta

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său chiar înaintea derby-ului cu FCSB. Antrenorul campioanei a spus că răspunsul final în ceea ce priveşte viitorul său va veni în maximum două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a spus că în maximum două zile se va clarifica situaţia sa. Iordănescu a lăsat să se înţeleagă că nu va continua pe banca celor de la CFR Cluj şi în sezonul viitor. Mai mult, Edi Iordănescu a spus că nu va oferi un răspuns ferm la finalul derby-ului cu FCSB.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său

„După meci Edi Iordănescu se va bucura. Lăsăm timpul să decidă într-o zi sau două veţi primi răspunsul„, a spus Edi Iordănescu la Digisport.

Edi Iordănescu ar avea ofertă de la arabi

Conform celor de la Prosport, Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. Sursa citată susţine că Iordănescu şi staff-ul său ar avea un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri.

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu – este ştirea bombă din fotbalul românesc. Gâlcă, antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB, va fi liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

Reclamă

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu, este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB. Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu nu este convins să semneze prelungirea contractului, care expiră la finalul acestui sezon.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și