Închide meniul

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său înaintea derby-ului cu FCSB: „Într-o zi sau două veţi primi răspunsul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2021, 19:52

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său înaintea derby-ului cu FCSB: „Într-o zi sau două veţi primi răspunsul

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Hepta

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său chiar înaintea derby-ului cu FCSB. Antrenorul campioanei a spus că răspunsul final în ceea ce priveşte viitorul său va veni în maximum două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a spus că în maximum două zile se va clarifica situaţia sa. Iordănescu a lăsat să se înţeleagă că nu va continua pe banca celor de la CFR Cluj şi în sezonul viitor. Mai mult, Edi Iordănescu a spus că nu va oferi un răspuns ferm la finalul derby-ului cu FCSB.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său

„După meci Edi Iordănescu se va bucura. Lăsăm timpul să decidă într-o zi sau două veţi primi răspunsul„, a spus Edi Iordănescu la Digisport.

Edi Iordănescu ar avea ofertă de la arabi

Conform celor de la Prosport, Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. Sursa citată susţine că Iordănescu şi staff-ul său ar avea un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri.

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu – este ştirea bombă din fotbalul românesc. Gâlcă, antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB, va fi liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

Reclamă

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu, este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB. Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu nu este convins să semneze prelungirea contractului, care expiră la finalul acestui sezon.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și