Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Andrei Piţian, jucătorul care a câştigat mai bine din criptomonede decât din fotbal: „Ştiu mersul pieţei! Nu m-am panicat!”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 22:09

Reclamă

Captură AS.ro

Andrei Piţian a investit în criptomonede

Andrei Piţian a investit în criptomonede. Şi nu e doar atât. Andrei Piţian e unul dintre fotbaliştii care cred în criptomonede! El a început să investească serios în Bitcoin sau Dogecoin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt mai nou, să zic, în branşă. Îmi doresc să fiu inspirat în primul rând şi să am răbdare. Cu siguranţă că am avut pierderi (n.r. – întrebat dacă a avut pierderi)„, a spus Andrei Piţian în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andrei Piţian a investit în criptomonede: „Am câştigat mai bine decât din fotbal”

Doar la început. Apoi au început să vină şi banii. Întrebat dacă a câştigat mai bine din criptomonede decât din fotbal, Piţian a răspuns fără ezitare: „Sincer, da. Până acum!

Lui Andrei Piţian a început să îi placă tare joaca, şi-a deschis un atm de criptomonede şi urmăreşte piaţa zi de zi, ca să vadă cum cresc sau cum scad.

Este mai mult un joc al minţii, un joc al răbdării, al stăpânirii de sine. Cred cu tărie în acest lucru (n.r. – dacă sunt criptomonedele de viitor). De curând, chiar citeam că că NBA, destul de curând, jucătorii încep să fie plătiţi în criptomonede şi cred că acest lucru va fi din ce în ce mai des întâlnit în anii care urmează„, a mai spus Piţian.

Reclamă

În ultimele zile, criptomonedele şi-au mai pierdut din elan. Fotbalistul de la Chindia Târgovişte nu a disperat. Andrei Piţian a investit în criptomonede şi e sigur că acestea îşi vor reveni. Le dă şi un sfat celor care s-au speriat şi au început să le vândă.

Din păcate, multă lume vinde panicată de scăderile pe care le observă. Nu pot să spun că m-am panicat pentru că ştiu mersul pieţei„, a mai spus Andrei Piţian.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și