Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Andrei Piţian, jucătorul care a câştigat mai bine din criptomonede decât din fotbal: „Ştiu mersul pieţei! Nu m-am panicat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 22:09

Captură AS.ro

Andrei Piţian a investit în criptomonede

Andrei Piţian a investit în criptomonede. Şi nu e doar atât. Andrei Piţian e unul dintre fotbaliştii care cred în criptomonede! El a început să investească serios în Bitcoin sau Dogecoin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt mai nou, să zic, în branşă. Îmi doresc să fiu inspirat în primul rând şi să am răbdare. Cu siguranţă că am avut pierderi (n.r. – întrebat dacă a avut pierderi)„, a spus Andrei Piţian în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andrei Piţian a investit în criptomonede: „Am câştigat mai bine decât din fotbal”

Doar la început. Apoi au început să vină şi banii. Întrebat dacă a câştigat mai bine din criptomonede decât din fotbal, Piţian a răspuns fără ezitare: „Sincer, da. Până acum!

Lui Andrei Piţian a început să îi placă tare joaca, şi-a deschis un atm de criptomonede şi urmăreşte piaţa zi de zi, ca să vadă cum cresc sau cum scad.

Este mai mult un joc al minţii, un joc al răbdării, al stăpânirii de sine. Cred cu tărie în acest lucru (n.r. – dacă sunt criptomonedele de viitor). De curând, chiar citeam că că NBA, destul de curând, jucătorii încep să fie plătiţi în criptomonede şi cred că acest lucru va fi din ce în ce mai des întâlnit în anii care urmează„, a mai spus Piţian.

Reclamă

În ultimele zile, criptomonedele şi-au mai pierdut din elan. Fotbalistul de la Chindia Târgovişte nu a disperat. Andrei Piţian a investit în criptomonede şi e sigur că acestea îşi vor reveni. Le dă şi un sfat celor care s-au speriat şi au început să le vândă.

Din păcate, multă lume vinde panicată de scăderile pe care le observă. Nu pot să spun că m-am panicat pentru că ştiu mersul pieţei„, a mai spus Andrei Piţian.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și