Închide meniul

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul a devenit liber de contract! Cine este favorit să îl înlocuiască

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 12:10

Reclamă
Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul a devenit liber de contract! Cine este favorit să îl înlocuiască

Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său

Hepta

Iordănescu a decis să se despartă de CFR Cluj după numai 6 luni. GSP anunţă că i-a anunţat pe jucători încă de marţi seară şi că a devenit liber de contract. Totul după ce nu a ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. El şi staff-ul său ar avea un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri.

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu

Costel Gâlcă este favorit să vină la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu – este ştirea bombă din fotbalul românesc. Gâlcă, antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB, va fi liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu, este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB. Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu nu este convins să semneze prelungirea contractului, care expiră la finalul acestui sezon.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a mulţumit lui Dan Petrescu: „Este şi meritul lui!”

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj. A ţinut să îi mulţumească lui Dan Petrescu după un nou titlu câştigat de ardeleni.

E o seară minunată. Sunt momente frumoase, unice. Mi-ar fi plăcut să fie stadionul plin, dar din păcate sunt încă mai sunt aceste restricţii. Meritul este în totalitate al echipei.

Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. Am crezut din prima până în ultima clipă în echipă. Jucătorii s-au comportat exemplar.

Reclamă 4 / 0/3

Am găsit echipa într-un moment nu foarte fericit. A fost nevoie de o sâcnteie. Au fost moment grele, dar le-am depăşit împreună. Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu după CFR Cluj – FCSB 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și