Închide meniul

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul a devenit liber de contract! Cine este favorit să îl înlocuiască

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 12:10

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul a devenit liber de contract! Cine este favorit să îl înlocuiască

Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său

Hepta

Iordănescu a decis să se despartă de CFR Cluj după numai 6 luni. GSP anunţă că i-a anunţat pe jucători încă de marţi seară şi că a devenit liber de contract. Totul după ce nu a ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. El şi staff-ul său ar avea un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri.

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu

Costel Gâlcă este favorit să vină la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu – este ştirea bombă din fotbalul românesc. Gâlcă, antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB, va fi liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

Costel Gâlcă, dorit la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu, este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB. Deşi a câştigat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu nu este convins să semneze prelungirea contractului, care expiră la finalul acestui sezon.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a mulţumit lui Dan Petrescu: „Este şi meritul lui!”

Edi Iordănescu s-a decis şi a plecat de la CFR Cluj. A ţinut să îi mulţumească lui Dan Petrescu după un nou titlu câştigat de ardeleni.

E o seară minunată. Sunt momente frumoase, unice. Mi-ar fi plăcut să fie stadionul plin, dar din păcate sunt încă mai sunt aceste restricţii. Meritul este în totalitate al echipei.

Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. Am crezut din prima până în ultima clipă în echipă. Jucătorii s-au comportat exemplar.

Reclamă 4 / 0/3

Am găsit echipa într-un moment nu foarte fericit. A fost nevoie de o sâcnteie. Au fost moment grele, dar le-am depăşit împreună. Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu după CFR Cluj – FCSB 2-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și