Închide meniul

EXCLUSIV | A fost dat afară de la FCSB şi şi-a găsit deja echipă în Liga 1! Singura condiţie pentru a semna

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 16:04

Reclamă
EXCLUSIV | A fost dat afară de la FCSB şi şi-a găsit deja echipă în Liga 1! Singura condiţie pentru a semna

Hepta

Lucian Filip

Voluntari joacă barajul pentru menţinerea în Liga 1 cu Dunărea Călăraşi, pe 29 mai în deplasare şi pe 2 iunie, pe teren propriu. Dacă va trece de Dunărea, atunci Filip va semna cu echipa condusă acum de Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Filip şi-a găsit echipă după despărţirea de FCSB

Lucian Filip şi-a anunţat plecarea de la FCSB după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2. Filip era cel mai vechi jucător din lotul celor de la FCSB.

„Cel mai important şi cel mai greu a fost revenirea mea la Steaua de la Chiajna. Faptul că am îmbrăcat acest tricou a fost ca un vis. Este dezamăgire, este dureros ce s-a întâmplat. Mai ales că am jucat aici acum. Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, vreau să urmez cursurile de management şi cursuri de antrenori.

Îmi doresc să joc fotbal, nu am căzut de comun acord cu cei de la FCSB. Sper să se încheie în curând scandalul dintre suporteri şi echipă. Meseria noastră este să jucăm fotbal şi să aducem victorii”, a spus Lucian Filip, la Digisport, după CFR – FCSB 2-0.

Accidentările, blestemul lui Lucian Filip

Filip a fost, fără îndoială, cel mai blestemat jucător de la FCSB. Până în prezent, Filip a suferit nu mai puțin de 5 operații în ultimii 7 ani. Acesta a fost accidentat aproape în fiecare sezon, fiind nevoit de multe ori să ia o pauză foarte lungă. Mijlocașul a ratat și un transfer din cauza accidentărilor.

Reclamă
Reclamă

Filip a cucerit opt trofee în tricoul celor de la FCSB: trei titluri de campion, două Cupe ale României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă.

Lista neagră de la FCSB

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a anunțat Becali acum câteva zile.

Reclamă

Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și