Închide meniul

„E dureros ce s-a întâmplat!” Prima plecare de la FCSB, după ce s-a ratat titlul: „Îmi doresc să joc fotbal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 22:48

„E dureros ce s-a întâmplat! Prima plecare de la FCSB, după ce s-a ratat titlul: „Îmi doresc să joc fotbal

Hepta

Lucian Filip pleacă de la FCSB

Lucian Filip pleacă după CFR – FCSB 2-0. Lucian Filip şi-a anunţat plecarea de la FCSB după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2. Filip este cel mai vechi jucător din lotul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai important şi cel mai greu a fost revenirea mea la Steaua de la Chiajna. Faptul că am îmbrăcat acest tricou a fost ca un vis. Este dezamăgire, este dureros ce s-a întâmplat. Mai ales că am jucat aici acum. Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, vreau să urmez cursurile de management şi cursuri de antrenori. Îmi doresc să joc fotbal, nu am căzut de comun acord cu cei de la FCSB. Sper să se încheie în curând scandalul dintre suporteri şi echipă. Meseria noastră este să jucăm fotbal şi să aducem victorii”, a spus Lucian Filip, la Digisport,  după CFR Cluj – FCSB 2-0.

Lucian Filip pleacă după CFR – FCSB 2-0. Accidentările, blestemul lui Lucian Filip

Lucian Filip este, fără îndoială, cel mai ghinionist jucător de la FCSB. Mijlocașul este cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor, dar și cel care a suferit cele mai multe accidentări.

Filip a cucerit până acum opt trofee în tricoul celor de la FCSB: trei titluri de campion, două Cupe ale României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și