Închide meniul

„De ce mă întrebați dacă plec?” Marinos Ouzounidis și-a ieșit din minți după ultimul meci al sezonului: „Mai am contract încă un an!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 20:57

Reclamă
„De ce mă întrebați dacă plec? Marinos Ouzounidis și-a ieșit din minți după ultimul meci al sezonului: „Mai am contract încă un an!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis, ieșire nervoasă

Marinos Ouzounidis, ieșire nervoasă. Craiova nu a reușit, nici de această dată, să țină ștafeta sus în lupta la titlu. Oltenii au aruncat campionatul în aer când le-au bătut pe rând pe CFR Cluj și FCSB, dar au pierdut apoi 4 meciuri la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis, ieșire nervoasă

Universitatea Craiova a dat senzația pe parcursul întregului sezon că nu găsește ritmul potrivit. Victoriile uluitoare din derby-uri au fost umbrite de umilințe împotriva echipelor din a doua jumătate a clasamentului.

În acest context, au apărut vocile care i-au cerut demisia lui Marinos Ouzounidis. Antrenorul grec a transmis însă un mesaj categoric după ultima etapă din stagiunea 2020-2021 a Ligii 1.

De ce mă întrebați dacă rămân sau plec? Eu am contract încă un an. Trebuie să evităm astfel de întrebări. Am contract încă un an”, a declarat Marinos Ouzounidis, după Craiova – Clinceni 0-0.

Marinos Ouzounidis a venit la Universitatea Craiova în februarie 2021. Antrenorul grec a bifat 22 de meciuri și a adunat 11 victorii, 6 remize și 5 înfrângeri pe banca formației din Bănie.

Reclamă

Universitatea Craiova a sărbătorit câștigarea Cupa României

La primul meci cu spectatori pe Ion Oblemenco după aproape 1 an și jumătate, oltenii au sărbătorit alături de suporteri succesul din Cupa României.

Jucătorii lui Ouzounidis le-au prezentat trofeul fanilor și au scandat într-o atmosferă de sărbătoare, cu torțe și fumigene.

În finala Cupei României, Universitatea Craiova a învins-o cu 3-2 pe Astra, după prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și