Închide meniul

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0. Oltenii s-au mândrit cu trofeul Cupei României în fața fanilor de pe Ion Oblemenco

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 17:04 / Actualizat: 26 mai 2021, 21:03

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0. Oltenii s-au mândrit cu trofeul Cupei României în fața fanilor de pe Ion Oblemenco

SportPictures / Gheorghe Fluster/Sport Pictures via Hepta

Universitatea Craiova - Academica Clinceni

  • Universitatea Craiova – Academica Clinceni LIVE SCORE pe AS.ro
  • Liga 1 a ajuns la ultima etapă a sezonului

Universitatea Craiova – Clinceni 0-0. La primul meci cu spectatori pe Ion Oblemenco după aproape 1 an și jumătate, oltenii au sărbătorit alături de suporteri succesul din Cupa României. Jucătorii lui Ouzounidis le-au prezentat trofeul fanilor și au scandat într-o atmosferă de sărbătoare, cu torțe și fumigene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Clinceni 0-0

Min 90: Final de meci.

Min 54: Cîmpanu trimite un șut-centare, iar portarul respinge cu dificultate.

Reclamă

Min 45: Pauză la Craiova.

Min 16: Cordea ia o acțiune pe cont propriu, șutează din afara careului, dar Pigliacelli reține.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

Universitatea Craiova – Academica Clinceni este singura partidă a zilei în Liga 1. Echipa lui Marinos Ouzounidis este pe locul 3, poziție pe care nu o poate pierde, dar nici poate urca un loc mai sus.

De cealaltă parte. Academica Clinceni este pe locul al 5-lea. Ilfovenii au o miză importantă înaintea acestei partide. Echipa lui Ilie Poenaru luptă să-și păstreze poziția în clasament. Ar fi cea mai mare performanță din istoria clubului și o mândrie pentru o echipă precum Academica.

Reclamă 4 / 0/3

În acest campionat, Craiova n-a bătut-o niciodată pe Academica Clinceni. În sezonul regulat, ilfovenii le-au luat oltenilor 4 puncte din 6 posibile, după 1-0 în Bănie și 0-0 la Clinceni. În turul din play-off, elevii lui Poenaru au câștigat cu 1-0.

„Este ultimul meci al unui sezon foarte dificil, care, din fericire, s-a terminat foarte bine pentru noi, prin câştigarea Cupei României. Sigur, vom juca şi acest meci, vom încerca să câştigăm, chiar dacă vom face schimbări în formula obişnuită, pentru a le oferi şi altor jucători posibilitatea de a juca.

Aşteptam de mult timp reîntâlnirea cu fanii, care ne-au lipsit mult timp şi care ne-au fost alături la finală. Ei sunt foarte importanţi pentru noi. Şi pentru fani acest meci va fi un prilej de a sărbători, de a crea o atmosferă plăcută, mai ales după ce am câştigat Cupa României. Sper că în sezonul următor vom face mai multe lucruri bune”, a declarat Marinos Ouzounidis, la conferința de presă dinaintea meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”