Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani! Ce s-a întâmplat la meciul cu ”cântec”, PSG – Steaua! Acuze la adresa francezilor: ”Aveau ochii roșii și trăgeau ceva pe nas!”

Silviu Corneanu Publicat: 27 mai 2021, 10:11

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani! Ce s-a întâmplat la meciul cu ”cântec”, PSG – Steaua! Acuze la adresa francezilor: ”Aveau ochii roșii și trăgeau ceva pe nas!”

AS.ro

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani! Steaua s-a impus atunci cu 3-2, pe teren propriu, dar a câștigat la masa verde cu 3-0. Militarii au mers extrem de încrezători la Paris, dar au fost demolați de francezi încă din prima repriză. Răchită susține că s-a întâmplat ceva ciudat la acel joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani. Fostul fundaș central susține că ședința tehnică s-a ținut la ambasada României, de către Loți Boloni, care nu mai avea nicio treabă cu Steaua, la vremea respectivă.

Am câștigat 3-2, aici, pe teren. Nu i-am avut pe Lăcă și pe Adi Matei, erau suspendați. A fost ceva ciudat că am făcut mesele și ședința tehnică la ambasada României de la Paris, cu Loți Boloni, care Boloni nu era la noi, era Stoichiță. A fost ciudat că în minutul doi un coleg a făcut penalty.

A fost ciudat că Rai, brazilianul, ne-a dat două goluri. Au fost lucruri ciudate, în teren, noi nu am simțit. Pe urmă ne-am mai gândit. Sunt zvonuri, dar eu nu cred că un coleg de-al nostru a putut să facă așa ceva”, a declarat Vivi Răchită la AS.ro LIVE.

Vivi Răchită, acuze la adresa francezilor

Răchită a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că francezii au părut suspecți înaintea jocului. ”Aveau ochii roșii și trăgeau ceva pe nas”, își amintește fostul fundaș central de la Steaua.

Reclamă

La ieșirea pe culoar, erau jucătorii francezi, cu ochii puțin roșii, și trăgeau din manșetă o substanță mirositoare foarte ascuțită. Nu știu ce era. Au intrat, mâncau pământul. Bine, erau și fotbaliști.

Nu puteam să pierdem cu 5-0, în orice condiții, nu aveam cum să pierdem cu 5-0. Am plecat cu 3-0 pentru noi. Nu știu… s-a întâmplat…”, a concluzionat Răchită la AS.ro LIVE.

Roș-albaștrii au început atunci cu Ritli, Reghecampf, Csik, Răchită, Baciu, Miu, Denis Șerban, Rotariu, Militaru, Nagy și Roșu.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și