Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani! Ce s-a întâmplat la meciul cu ”cântec”, PSG – Steaua! Acuze la adresa francezilor: ”Aveau ochii roșii și trăgeau ceva pe nas!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 mai 2021, 10:11

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani! Ce s-a întâmplat la meciul cu ”cântec”, PSG – Steaua! Acuze la adresa francezilor: ”Aveau ochii roșii și trăgeau ceva pe nas!”

AS.ro

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani! Steaua s-a impus atunci cu 3-2, pe teren propriu, dar a câștigat la masa verde cu 3-0. Militarii au mers extrem de încrezători la Paris, dar au fost demolați de francezi încă din prima repriză. Răchită susține că s-a întâmplat ceva ciudat la acel joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani

Vivi Răchită, dezvăluiri după 24 de ani. Fostul fundaș central susține că ședința tehnică s-a ținut la ambasada României, de către Loți Boloni, care nu mai avea nicio treabă cu Steaua, la vremea respectivă.

Am câștigat 3-2, aici, pe teren. Nu i-am avut pe Lăcă și pe Adi Matei, erau suspendați. A fost ceva ciudat că am făcut mesele și ședința tehnică la ambasada României de la Paris, cu Loți Boloni, care Boloni nu era la noi, era Stoichiță. A fost ciudat că în minutul doi un coleg a făcut penalty.

A fost ciudat că Rai, brazilianul, ne-a dat două goluri. Au fost lucruri ciudate, în teren, noi nu am simțit. Pe urmă ne-am mai gândit. Sunt zvonuri, dar eu nu cred că un coleg de-al nostru a putut să facă așa ceva”, a declarat Vivi Răchită la AS.ro LIVE.

Vivi Răchită, acuze la adresa francezilor

Răchită a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că francezii au părut suspecți înaintea jocului. ”Aveau ochii roșii și trăgeau ceva pe nas”, își amintește fostul fundaș central de la Steaua.

Reclamă

La ieșirea pe culoar, erau jucătorii francezi, cu ochii puțin roșii, și trăgeau din manșetă o substanță mirositoare foarte ascuțită. Nu știu ce era. Au intrat, mâncau pământul. Bine, erau și fotbaliști.

Nu puteam să pierdem cu 5-0, în orice condiții, nu aveam cum să pierdem cu 5-0. Am plecat cu 3-0 pentru noi. Nu știu… s-a întâmplat…”, a concluzionat Răchită la AS.ro LIVE.

Roș-albaștrii au început atunci cu Ritli, Reghecampf, Csik, Răchită, Baciu, Miu, Denis Șerban, Rotariu, Militaru, Nagy și Roșu.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și