Închide meniul

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK! Ce spune de oferta avută de la rivala AEK. „Fanii lor mă puteau contesta”

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 11:04

Reclamă
Răzvan Lucescu a revenit la PAOK! Ce spune de oferta avută de la rivala AEK. „Fanii lor mă puteau contesta

Răzvan Lucescu, dezvăluiri de senzaţie

Profimedia

„Am trăit împreună cea mai bună perioadă din istoria lui PAOK. Este istoria fotbalului în Grecia. Am terminat neînvinşi campionatul, am scris istorie în Grecia. Mi se pare normal să existe un optimism ca echipa să revină acolo unde am lăsat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a revent la PAOK! Ce spune de oferta avută de la rivala AEK

Pe mine chestiile astea cu Generalul, cu Mister, nu îmi plac. Eu pentru toată lumea sunt Răzvan. Eu sunt natural. Eu vreau să îi fac să se simtă importaţi, de la bucătăreasă, la cei care se ocupă de echipament. Asta o fac, pentru că oamenii se simt respectaţi. Devine o stare corectă de învingători.

Eu nu aş vrea să intru în detalii, legat de oferte pe care le-am avut. Azi am devenit antrenorul lui PAOK şi vreau să vorbim despre asta şi nu despre lucruri care nu s-au întâmplat în viaţa mea. Atunci când ai un succes într-o parte, e normal să există un respect din cealaltă parte. Adversarii pe care i-am avut atunci, fanii lor, mă puteau contesta. Nu este vorba doar despre AEK. De la venirea lui Savvidis, PAOK a devenit echipa care poate opri hegemonia lui Olympiacos.

Va fi dificil, dar e un lucru care mă poate ajuta să creez o stare de luptă şi de motivaţie specială. Ceva ce pare azi clar, peste un an se poate schimba. În final, va fi vorba despre ce vom face noi. Despre cât de dispuşi vom fi să luptăm. Lumea aşteaptă de la mine să rămân unde eram acum doi ani. E vorba despre reconstrucţia unei echipe. Totul va fi nou, eu am lipsit doi ani”, a spus Lucescu, la Pro X.

Răzvan Lucescu a revent la PAOK

Răzvan Lucescu a fost prezentat la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK august 2017 – iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

Reclamă

Lucescu îi succede lui Pablo Garcia, despre care Savvidis a spus că nu va mai fi antrenor principal, dar are opţiunea de a rămâne „în orice alt post”. „Orice decizie a sa va avea susţinerea mea şi îl sprijin în calea pe care o va alege”, a precizat preşedintele clubului elen.

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, a mai spus Savvidis.

Răzvan Lucescu, CV impresionant

Răzvan Lucescu era liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. Pe lângă succesele de pe banca lui Paok și Al Hilal, românul a cucerit și două Cupe ale României alături de Rapid.

În 2018, Răzvan Lucescu a pierdut titlul cu PAOK într-un manieră incredibilă. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. PAOK a fost sancționată din cauza patronului Savvidis, care a intrat cu pistolul pe teren. Răzvan Lucescu a acuzat atunci că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și