Închide meniul

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK! Ce spune de oferta avută de la rivala AEK. „Fanii lor mă puteau contesta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 11:04

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK! Ce spune de oferta avută de la rivala AEK. „Fanii lor mă puteau contesta

Răzvan Lucescu, dezvăluiri de senzaţie

Profimedia

„Am trăit împreună cea mai bună perioadă din istoria lui PAOK. Este istoria fotbalului în Grecia. Am terminat neînvinşi campionatul, am scris istorie în Grecia. Mi se pare normal să existe un optimism ca echipa să revină acolo unde am lăsat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a revent la PAOK! Ce spune de oferta avută de la rivala AEK

Pe mine chestiile astea cu Generalul, cu Mister, nu îmi plac. Eu pentru toată lumea sunt Răzvan. Eu sunt natural. Eu vreau să îi fac să se simtă importaţi, de la bucătăreasă, la cei care se ocupă de echipament. Asta o fac, pentru că oamenii se simt respectaţi. Devine o stare corectă de învingători.

Eu nu aş vrea să intru în detalii, legat de oferte pe care le-am avut. Azi am devenit antrenorul lui PAOK şi vreau să vorbim despre asta şi nu despre lucruri care nu s-au întâmplat în viaţa mea. Atunci când ai un succes într-o parte, e normal să există un respect din cealaltă parte. Adversarii pe care i-am avut atunci, fanii lor, mă puteau contesta. Nu este vorba doar despre AEK. De la venirea lui Savvidis, PAOK a devenit echipa care poate opri hegemonia lui Olympiacos.

Va fi dificil, dar e un lucru care mă poate ajuta să creez o stare de luptă şi de motivaţie specială. Ceva ce pare azi clar, peste un an se poate schimba. În final, va fi vorba despre ce vom face noi. Despre cât de dispuşi vom fi să luptăm. Lumea aşteaptă de la mine să rămân unde eram acum doi ani. E vorba despre reconstrucţia unei echipe. Totul va fi nou, eu am lipsit doi ani”, a spus Lucescu, la Pro X.

Răzvan Lucescu a revent la PAOK

Răzvan Lucescu a fost prezentat la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK august 2017 – iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

Reclamă

Lucescu îi succede lui Pablo Garcia, despre care Savvidis a spus că nu va mai fi antrenor principal, dar are opţiunea de a rămâne „în orice alt post”. „Orice decizie a sa va avea susţinerea mea şi îl sprijin în calea pe care o va alege”, a precizat preşedintele clubului elen.

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, a mai spus Savvidis.

Răzvan Lucescu, CV impresionant

Răzvan Lucescu era liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. Pe lângă succesele de pe banca lui Paok și Al Hilal, românul a cucerit și două Cupe ale României alături de Rapid.

În 2018, Răzvan Lucescu a pierdut titlul cu PAOK într-un manieră incredibilă. Atunci, AEK a devenit campioană, după ce echipa românului a pierdut două meciuri decisive la masa verde. PAOK a fost sancționată din cauza patronului Savvidis, care a intrat cu pistolul pe teren. Răzvan Lucescu a acuzat atunci că grecii au conspirat împotriva lui PAOK.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu a revenit la PAOK
  • Lucescu a avut ofertă şi de la AEK Atena

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și