Închide meniul

Sepsi – FC Botoșani 1-0. Safranko își ia rămas bun de la suporteri cu un gol decisiv

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 16:18 / Actualizat: 27 mai 2021, 19:39

Sepsi – FC Botoșani 1-0. Safranko își ia rămas bun de la suporteri cu un gol decisiv

news & archive - Romanian via Hepta

Sepsi - Botoșani

Sepsi – FC Botoșani 1-0. S-a tras cortina peste stagiunea 2020-2021 a Ligii 1. Botoșani a încheiat play-off-ul pe locul al 6-lea, în timp ce Sepsi își așteaptă adversara din finala barajului pentru Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FC Botoșani 1-0

Min 90: Final de meci. Sepsi câștigă cu 1-0.

Min 89: GOOOL Sepsi! Pavol Safranko a marcat cu capul pentru echipa lui Leo Grozavu.

Min 45: Pauză la Sfântu Gheorghe. Este 0-0.

Min 28: Ocazie pentru Sepsi. Eder Gonzalez ia o acțiune pe cont propriu și șutează din afara careului, dar mingea lovește transversala.

Reclamă

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

Sepsi: J. Fernandez – R. Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, A. Dumitrescu – E. Gonzalez, Fofana, N. Tamas – C. Petrila, L. Fulop, I. Dumiter
Antrenor: Leo Grozavu

Reclamă 4 / 0/3

Botoșani: E. Pap – Braun, Racovițan, Meleke, Țigănașu – E. Papa, Florescu, Ongenda – Patache, D. Croitoru, Tîrcoveanu
Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi – FC Botoșani va trage cortina peste acest sezon de Liga 1. A fost prima stagiune în sistem play-off/play-out în care 16 echipe au luat startul competiției. A fost prima stagiune în care cluburile au luptat pentru locurile de Conference League. A fost prima stagiune în care echipa care a terminat pe primul loc în sezonul regulat nu a reușit să câștige și titlul.

Sepsi – Botoșani 1-0 | Meciul care închide sezonul în Liga 1

Sepsi nu are nicio miză înaintea ultimei etape. Echipa din Sfântu Gheorghe a terminat pe locul 4, poziție pe care nu are cum să o piardă, dar nici nu poate să avanseze. Elevii lui Leo Grozavu se pregătesc pentru finala de Conference Legaue împotriva câștigătoarei barajului dintre Viitorul și Chindia.

De cealaltă parte, FC Botoșani chiar are motive să lupte pentru cele trei puncte. Moldovenii pot termina pe locul al 5-lea și să beneficieze de un bonus mai mare la finalul sezonului. Pentru asta, Botoșani are nevoie să o bată pe Sepsi.

În sezonul regulat, Sepsi i-a luat 4 puncte din 6 posibile lui FC Botoșani. Cu toate acestea, în turul play-off-ului, moldovenii au fost cei care au câștigat, 2-1 „acasă”.

De la Botoșani vor lipsi Rodriguez, plecat la CFR Cluj, Ashkovski, care este aproape de Rapid, Al Mawas, plecat la naționala Siriei, Andrei Chindriș, plecat mai devreme în vacanță și Hamidou Keyta, care a plecat deja de câteva etape.

De la Sepsi vor absenta Istvan Fulop, Gal-Andrezly, Dimitrov, Achahbar, toți accidentați, în timp ce Rapp, Bouhenna, Nouvier, Fl. Ștefan și Deligiannidis și-au reziliat contractele.

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și