Închide meniul

Sepsi – FC Botoșani 1-0. Safranko își ia rămas bun de la suporteri cu un gol decisiv

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 16:18 / Actualizat: 27 mai 2021, 19:39

Sepsi – FC Botoșani 1-0. Safranko își ia rămas bun de la suporteri cu un gol decisiv

news & archive - Romanian via Hepta

Sepsi - Botoșani

  • Sepsi – FC Botoșani 1-0
  • Ultimul meci al stagiunii 2020-2021 din Liga 1

Sepsi – FC Botoșani 1-0. S-a tras cortina peste stagiunea 2020-2021 a Ligii 1. Botoșani a încheiat play-off-ul pe locul al 6-lea, în timp ce Sepsi își așteaptă adversara din finala barajului pentru Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FC Botoșani 1-0

Min 90: Final de meci. Sepsi câștigă cu 1-0.

Min 89: GOOOL Sepsi! Pavol Safranko a marcat cu capul pentru echipa lui Leo Grozavu.

Reclamă

Min 45: Pauză la Sfântu Gheorghe. Este 0-0.

Min 28: Ocazie pentru Sepsi. Eder Gonzalez ia o acțiune pe cont propriu și șutează din afara careului, dar mingea lovește transversala.

Reclamă

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

Sepsi: J. Fernandez – R. Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, A. Dumitrescu – E. Gonzalez, Fofana, N. Tamas – C. Petrila, L. Fulop, I. Dumiter
Antrenor: Leo Grozavu

Reclamă 4 / 0/3

Botoșani: E. Pap – Braun, Racovițan, Meleke, Țigănașu – E. Papa, Florescu, Ongenda – Patache, D. Croitoru, Tîrcoveanu
Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi – FC Botoșani va trage cortina peste acest sezon de Liga 1. A fost prima stagiune în sistem play-off/play-out în care 16 echipe au luat startul competiției. A fost prima stagiune în care cluburile au luptat pentru locurile de Conference League. A fost prima stagiune în care echipa care a terminat pe primul loc în sezonul regulat nu a reușit să câștige și titlul.

Sepsi – Botoșani 1-0 | Meciul care închide sezonul în Liga 1

Sepsi nu are nicio miză înaintea ultimei etape. Echipa din Sfântu Gheorghe a terminat pe locul 4, poziție pe care nu are cum să o piardă, dar nici nu poate să avanseze. Elevii lui Leo Grozavu se pregătesc pentru finala de Conference Legaue împotriva câștigătoarei barajului dintre Viitorul și Chindia.

De cealaltă parte, FC Botoșani chiar are motive să lupte pentru cele trei puncte. Moldovenii pot termina pe locul al 5-lea și să beneficieze de un bonus mai mare la finalul sezonului. Pentru asta, Botoșani are nevoie să o bată pe Sepsi.

În sezonul regulat, Sepsi i-a luat 4 puncte din 6 posibile lui FC Botoșani. Cu toate acestea, în turul play-off-ului, moldovenii au fost cei care au câștigat, 2-1 „acasă”.

De la Botoșani vor lipsi Rodriguez, plecat la CFR Cluj, Ashkovski, care este aproape de Rapid, Al Mawas, plecat la naționala Siriei, Andrei Chindriș, plecat mai devreme în vacanță și Hamidou Keyta, care a plecat deja de câteva etape.

De la Sepsi vor absenta Istvan Fulop, Gal-Andrezly, Dimitrov, Achahbar, toți accidentați, în timp ce Rapp, Bouhenna, Nouvier, Fl. Ștefan și Deligiannidis și-au reziliat contractele.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi