Închide meniul

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali! Marea dorința a finanțatorului de la FCSB

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 8:47

Reclamă
Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali! Marea dorința a finanțatorului de la FCSB

Gigi Beclai a anun'at transferul lui Andrei Dumiter la FCSB

Hepta

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali! Finanțatorul de la FCSB a anunțat ca își dorește să-i transfere pe Alexandru Crețu și Branislav Ninaj. Becali a dezvăluit și motivul pentru care s-a oprit la cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali sunt jucători cu talie. Finanțatorul de la FCSB a anunțat că vrea în apărare fotbaliști care sa știe să dea cu capul.

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali la FCSB

Ninaj are 1,91 înălțime și este sub contract cu Sepsi. Crețu are 1,89 înălțime și poate veni din postura de jucător liber de contract.

O să îi iau pe Crețu și Ninaj, dacă vor, ca să dea cu capul! Eu i-am ales, nu antrenorul sau altcineva. Am zis că îmi place de Ninaj pentru că dă cu capul. Mladen Jutric e buniciel. Măcar să nu mai luăm goluri din faze fixe, din corner. Vreau fundaș central puternic. Nu Sergio Ramos, dar să fie puternic.

Eu vreau fundaș central care să dea cu capul, atât vreau. Dacă nu e super fundaș central, măcar să dea cu capul. Nu are rost să luăm acum un fundaș central ca Sergio Ramos, dar măcar dă, mă, cu capul. Dacă nu dai cu capul, ce să fac cu tine?! Dă cu capul„, susține Becali.

Reclamă

Marea dorința a lui Gigi Becali

Becali a dezvăluit și motivul pentru care vrea să aducă fundași centrali înalți. Finanțatorul FCSB s-a saturat ca echipa sa să primească goluri din faze fixe.

Nu am pretenții să fie un mare fundaș central, dar măcar să dea cu capul. Dacă nu face nici asta, să mă lase în pace! Atât vreau să faci, dă cu capul! Dacă nu, lasă-mă în pace! Iau altul. M-ma săturat să iau goluri din faze fixe„, a răbufnit Becali la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și