Închide meniul

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali! Marea dorința a finanțatorului de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 8:47

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali! Marea dorința a finanțatorului de la FCSB

Gigi Beclai a anun'at transferul lui Andrei Dumiter la FCSB

Hepta

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali! Finanțatorul de la FCSB a anunțat ca își dorește să-i transfere pe Alexandru Crețu și Branislav Ninaj. Becali a dezvăluit și motivul pentru care s-a oprit la cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali sunt jucători cu talie. Finanțatorul de la FCSB a anunțat că vrea în apărare fotbaliști care sa știe să dea cu capul.

Fundașii centrali pe care-i vrea Gigi Becali la FCSB

Ninaj are 1,91 înălțime și este sub contract cu Sepsi. Crețu are 1,89 înălțime și poate veni din postura de jucător liber de contract.

O să îi iau pe Crețu și Ninaj, dacă vor, ca să dea cu capul! Eu i-am ales, nu antrenorul sau altcineva. Am zis că îmi place de Ninaj pentru că dă cu capul. Mladen Jutric e buniciel. Măcar să nu mai luăm goluri din faze fixe, din corner. Vreau fundaș central puternic. Nu Sergio Ramos, dar să fie puternic.

Eu vreau fundaș central care să dea cu capul, atât vreau. Dacă nu e super fundaș central, măcar să dea cu capul. Nu are rost să luăm acum un fundaș central ca Sergio Ramos, dar măcar dă, mă, cu capul. Dacă nu dai cu capul, ce să fac cu tine?! Dă cu capul„, susține Becali.

Reclamă

Marea dorința a lui Gigi Becali

Becali a dezvăluit și motivul pentru care vrea să aducă fundași centrali înalți. Finanțatorul FCSB s-a saturat ca echipa sa să primească goluri din faze fixe.

Nu am pretenții să fie un mare fundaș central, dar măcar să dea cu capul. Dacă nu face nici asta, să mă lase în pace! Atât vreau să faci, dă cu capul! Dacă nu, lasă-mă în pace! Iau altul. M-ma săturat să iau goluri din faze fixe„, a răbufnit Becali la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine sunt jucătorii care pot ajunge la FCSB
    Gigi Becali vrea doi fundași centrali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și