Închide meniul

Radu Drăguşin ratează convocarea la lotul U23. Nicolae Dică a chemat un jucator de Villarreal, echipă ce a câştigat Europa League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 mai 2021, 11:32

Reclamă
Radu Drăguşin ratează convocarea la lotul U23. Nicolae Dică a chemat un jucator de Villarreal, echipă ce a câştigat Europa League

Nicolae Dică, trei oferte din Liga 1

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Andrei Raţiu a fost convocat de Nicolae Dică la lotul U23 pentru turneul preolimpic, după ce Andrei Chindriş şi Alexandru Dobre au acuzat probleme medicale. Pe lângă cei doi, nu se va putea prezenta din motive personale nici Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu vine cu un moral de excepţie. Echipa de care aparţine, Villarreal, a câştiga Europa League. De altfel, Andrei Raţiu nu a ratat ocazia de se fotografia cu trofeul câştigat de spanioli după finala nebună cu Manchester United.

Sursa: FRF

Andrei Raţiu a fost convocat de Nicolae Dică la lotul U23

Modificări de ultim moment în lotul tricolorilor pentru cantonamentul din Spania! Andrei Chindriș și Alexandru Dobre au acuzat probleme medicale și nu vor putea să se prezinte la convocare. De asemenea, Radu Drăgușin va absenta și el din motive personale. Selecționerul Nicolae Dică a apelat la Andrei Rațiu (foto), de la Villarreal. Acesta se va prezenta direct în cantonamentul din Spania, la fel ca Mățan, Pașcanu și R. Sava„, se arată în comunicat remis de FRF.

Tricolorii U23 vor petrece în perioada 31 mai – 9 iunie un stagiu de pregătire în Spania. Acolo, vor juca două amicale cu Mexic și Australia.

Reclamă
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și