Închide meniul
Foto

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! Cât a costat inelul de logodnă şi ce condiţie i-a pus viitorul soţ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 19:42

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! Cât a costat inelul de logodnă şi ce condiţie i-a pus viitorul soţ

Instagram Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! E anunţul zilei în presa mondenă. Drăguşanu şi Gabi Bădălău vor organiza evenimentul cu repetiţie pentru a-şi mulţumi toţi invitaţii, scrie cancan.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi

40 de persoane vor fi transportate în Grecia cu un charter. Acolo au fost deja rezervate două hoteluri de lux.

Restul apropiaţilor vor fi chemaţi la o petrecere în Bucureşti. Florin Salam şi grecul Nikos Vertis, pentru care s-au achitat 100 de mii de euro, sunt printre vedetele care vor cânta pentru Drăguşanu şi Bădălău.

Bianca a primit un inel de logodnă de 30.000 de euro şi a acceptat să semneze un contract prenupţial, mai scrie sursa citată.

Drăguşanu se va afla la al treilea mariaj alături de fiul fostului ministru al Economiei. Ea s-a mai căsătorit cu Victor Slav, în 2013, şi cu Alex Bodi, în 2019, de care s-a despărţit recent.

Reclamă

Bianca Drăguşanu a intrat în atenţia presei mondene după relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea.

Ce avere are Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a devenit imaginea unui studio de videochat din Bucureşti şi a câştigat în urma asocierii 100.000 de euro. Fanii au făcut-o praf în urma acestei decizii şi fosta prezentatoare a avut un derapaj la adresa acestora.

„Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă. N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a spus Drăguşanu, citată de cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cât câştigă Bianca Drăguşanu pe lună

Bianca Drăguşanu câştigă până la 20.000 de euro lunar doar din postările de pe Instagram. Ea deţine şi o afacere cu haine unicat.

“Eu, din toate punctele de vedere, sunt un om realizat. Conduc o afacere de succes de peste 14 ani, iar contractele de imagine pe care le am mi-au asigurat viitorul din punct de vedere financiar atât mie, cât și familiei mele”, a mai spus Drăguşanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și