Închide meniul

Ce avere are Bianca Drăguşanu! "Ar vrea să fie în locul meu". Cum a câştigat 100.000 de euro dintr-un foc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 5:34

Ce avere are Bianca Drăguşanu! "Ar vrea să fie în locul meu". Cum a câştigat 100.000 de euro dintr-un foc

Instagram

Bianca Drăguşanu a încasat 100.000 de euro

"Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă. N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a spus Drăguşanu, citată de cancan.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Când tot ce te pricepi să faci e să fii petardă până la capăt și, pentru bani, să uiți de orice urmă de demnitate…” și “Bravo, Bobiță! Încurajați nonvalorile! Vai de capul vostru”, sunt doar două comentarii apărute în mediul virtual. 

Cât câştigă Bianca Drăguşanu pe lună

Bianca Drăguşanu câştigă până la 20.000 de euro lunar doar din postările de pe Instagram. Ea deţine şi o afacere cu haine unicat.

“Eu, din toate punctele de vedere, sunt un om realizat. Conduc o afacere de succes de peste 14 ani, iar contractele de imagine pe care le am mi-au asigurat viitorul din punct de vedere financiar atât mie, cât și familiei mele", a mai spus Drăguşanu.

Un fost iubit al Biancăi Drăguşanu are o avere uriaşă

Tristan Tate are, împreună cu fratele său, Cobra, o avere colosală. Cei doi sunt britanici care s-au stabilit în România sunt o prezenţă constantă în cluburile de fiţe.

Reclamă

Tristan Tate a apărut în atenţia publică după ce a avut o relaţie cu Bianca Drăguşanu. Cei doi pozau într-un cuplu extrem de fericit în 2018. Cei doi s-au despărţit şi şi-au aruncat cuvinte grele. Iar fostul luptător a fost cel mai virulent.

"Dacă m-aş putea întoarce în timp aş fi ignorat apelul de la ea. I-am apărat onoarea şi demnitatea. Totuşi, în ultimele săptămâni am aflat că nu are niciunul din cele două lucruri”, spunea Tristan Tate după ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu.

Fraţii Tate nu ezită să îşi etaleze averea. Cei doi fraţi pun la bătaie milioane de euro pentru a-şi satisface capriciile. Cei doi britanici care s-au stabilit în România au în garaj peste 10 maşini de lux. Numai pe Bugatti Chiron, Tristan Tate a dat din conturile familiei nu mai puțin de 3,48 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bianca Drăguşanu, atacată de fani
  • Drăguşanu a câştigat 100.000 de euro pentru un contract

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și