Închide meniul

Gică Popescu, impresionat de Ianis Hagi: „Are o maturitate incredibilă!” Oferta colosală refuzată de fiul „Regelui”

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 22:15

Reclamă
Gică Popescu, impresionat de Ianis Hagi: „Are o maturitate incredibilă! Oferta colosală refuzată de fiul „Regelui

profimediaimages

Ianis Hagi a refuzat o ofertă colosală

Ianis Hagi a refuzat o ofertă colosală. Totul s-a întâmplat în 2019, după Campionatul European de tineret din Italia. Ianis a fost o piesă de baza în echipa lui Rădoi care atingea semifinalele. În rezultat, fiul „Regelui” s-a trezit cu mai multe oferte pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a refuzat o ofertă colosală

Ianis Hagi avea atunci doar 20 de ani și încă juca la Viitorul. Cea mai tare ofertă din punct de vedere financiar a venit din partea lui Spartak Moscova. Ianis a refuzat banii rușilor și a mers până la urmă la Genk, lucru care l-a impresionat pe Gică Popescu.

„Eu, atunci, voiam să plece la Spartak Moscova, plătea de două ori mai mult decât Genk, adică undeva la 8 milioane de euro.

Gică a încercat să stea cât mai departe și nici eu nu am vrut să-l influențez. Doar l-am sfătuit. Dar oferta era imensă! Câștiga de 4 ori mai mult decât la Genk. Când a refuzat, am spus: «Wow! Copilul acesta are o maturitate incredibilă»”, a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.

Ianis Hagi ar fi încasat 800.000 de euro pe sezon la Genk. După spusele „Baciului”, Hagi Jr. ar fi avut șansa să câștige 3,2 milioane de euro pe an, dacă mergea în Rusia!

Reclamă

Ianis n-a rezistat decât 6 luni Genk, perioadă în care a jucat doar 19 meciuri. A marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol, însă n-a fost suficient să-i impresioneze pe belgieni.

În ianuarie 2020, Ianis Hagi a venit sub formă de împrumut la Rangers. Prestațiile românului l-au impresionat pe Steven Gerrard, care l-a cumpărat definitiv în vara aceluiaș an. În această stagiune, Hagi Jr. a luat titlul în Scoția!

Ianis Hagi, pe lista Sevillei. Ivan Rakitic: „Îl aștept cu brațele deschise!”

Doi ani de la momentul amintit mai sus, Ianis Hagi este din nou în atenția multor cluburi europene. Potrivit informațiilor din presa din Spania, Sevilla ar fi cel mai mare club care îl monitorizează pe mijlocașul român.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Rakitic, starul andaluzilor, chiar și-ar dori ca mutarea să se realizeze. Sevilla vrea să-și facă echipă de Champions League!

„Nu știu ce să spun… eu încă sunt jucător, nu am devenit manager. Poate să vină, eu o să-l primesc cu brațele deschise. Vă invit pe toți la Sevilla, să vizitați orașul și stadionul nostru. Sper ca el și alți jucători din România să ajungă în viitor la Sevilla”, a declarat Rakitic.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și