Închide meniul

Ivan Rakitic a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Sevilla: „O să-l primesc cu braţele deschise!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 15:09

Ivan Rakitic a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Sevilla: „O să-l primesc cu braţele deschise!

Colaj Profimediaimages

Ivan Rakitic a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Sevilla

Mijlocaşul de 33 de ani speră ca Sevilla să se întărească înainte de startul grupelor UEFA Champions League. Andaluzii se luptă cu Lazio pentru cel mai bun pasator din campionatul Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Rakitic a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Sevilla

Întrebat despre posibilitatea de a juca alături de Ianis Hagi, Rakitic a glumit cu jurnaliştii prezenţi la o conferinţă de presă.

Nu știu ce să spun… eu încă sunt jucător, nu am devenit manager. Poate să vină, eu o să-l primesc cu brațele deschise. Vă invit pe toți la Sevilla, să vizitați orașul și stadionul nostru. Sper ca el și alți jucători din România să ajungă în viitor la Sevilla„, a declarat Rakitic.

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său la Rangers. Mijlocaşul de 22 de ani al campioanei Scoţiei a stârnit un interes uriaş după ce a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Steven Gerrard. 20 de milioane de euro este clauza de reziliere a românului.

Momentan sunt în vacanţă. Sunt fericit pentru că sunt într-un club imens, în care se cere zi de zi să câştigi. Sunt la un club în care poţi să creşti foarte mult, în care să te obişnuieşti cu victoriile şi trofeele. Viitorul meu…cred că cel mai bine e să vorbiţi cu clubul, cu impresarii. Avem un plan construit de când am început să vorbesc cu impresarii.

Reclamă

Sunt foarte liniştit, atât timp cât ştiu că tot ce depinde de mine…să fiu sănătos, să joc bine. Cred că e ceva bun pentru un club ca Rangers, care vrea să crească şi să însemne în Europa ce însemna acum 20-30 de ani.

Viitorul meu este, după părerea mea, în mâini bune. Este de datoria lor să aibă griji de el, cât timp eu performez pe teren„, a declarat Ianis Hagi la digisport.ro.

Ianis Hagi, desemnat cel mai bun tânăr jucător din Scoția

Ivan Rakitic a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la Sevilla. Românul a făcut un sezon istoric la Rangers, reușind să câștige titlul de campion făra înfrângere. Ianis a fost o piesă importantă în angrenajul echipei lui Steven Gerrard de-a lungul campaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Pe plan individual, Ianis Hagi are cifre impresionante. Cele 12 assist-uri i-au adus premiul de cel mai bun pasator. În total, Hagi Jr. a contribuit la 18 goluri, având în cont și 7 goluri. Cu așa cifre, Ianis Hagi a câștigat detașat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător din Scoția.

Hagi a jucat, în total, 45 de meciuri în toate competițiile. Românul a fost titular și în ultima etapă, 4-0 pentru Rangers împotriva lui Aberdeen, când și-a trecut în cont a 12-a pasă de gol.

Recomandări
  • Ianis Hagi are o clauză de 20 de milioane de euro
  • Fiul „Regelui” a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Scoţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și