Închide meniul

Mirel Rădoi a rămas fără unul dintre titulari! A chemat de urgenţă un fotbalist de la FCSB pentru meciurile cu Georgia şi Anglia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 22:56

Mirel Rădoi a rămas fără unul dintre titulari! A chemat de urgenţă un fotbalist de la FCSB pentru meciurile cu Georgia şi Anglia

Profimedia

Mirel Rădoi, mesaj pentru contestatari

Mirel Rădoi a rămas fără unul dintre titulari. Andrei Burcă s-a accidentat înaintea amicalului de lux cu Anglia. Iulian Cristea a fost convocat de selecţioner. Selecţionerul îl pierduse deja pe Bancu, înlocuit cu Camora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a rămas fără unul dintre titulari

„În urma unei accidentări suferite de Andrei Burcă la antrenamentul de azi, a fost convocat de urgență și fundașul Iulian Cristea (FCSB). Andrei rămâne în continuare la lot, pentru investigații suplimentare”, este mesajul transmis de FRF.

Tot astăzi, Burcă a fost şi eroul unui clip inedit. El i-a urat bun-venit debutantului Căpuşă, de la Chindia.

„Primire de băcăuani! Burcă i-a făcut o surpriză la Mogoșoaia debutantului Căpușă, fiul fostului atacant de la FCM-ul anilor ’90. Cu Vlad Chiricheș, avem trio de Bacău, poate primul din istorie la aceeași acțiune a naționalei”, a scris FRF pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Reclamă

După ce Cristea a fost chemat în locul lui Burcă, FCSB a ajuns să aibă 5 reprezentanţi la lot pentru meciurile cu Georgia şi Anglia.

Portari: Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);

Fundaşi: Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheş (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo Bucureşti, 0/0), Tiberiu Căpuşă (Chindia Târgovişte 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0);

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoţia, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluţă (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruţan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);

Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Andrei Burcă vrea să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă speră să nu fie o accidentare serioasă. El tocmai a devenit campion al României şi a cerut să plece de la CFR Cluj.

„Sunt sub contract cu CFR, dar ştie toată lumea ce îmi doresc.Mi-am dorit să progresez în fiecare an. Vreau să plec afară, să văd dacă pot face faţă. Nu e un capăt de ţară dacă rămân aici. Avem un grup bun, ne dorim să ne calificăm în grupele europene.

Nu ştiu nici Mister (n.r. Edi Iordănescu) ce face. Ştiu că merg la echipa naţională. Vedem după vacanţă cine rămâne”, a declarat Burcă la finalul meciului cu FCSB din ultima etapă.

Al Ain, club din Emiratele Arabe Unite, a pus ochii pe fundaşul campioanei şi este dispusă să ofere 1.4 milioane de euro, potrivit ProSport. Totuşi, Burcă se loveşte de un refuz din partea conducerii din Gruia. Ardelenii cer 2.4 milioane în schimbul său.

În vârstă de 28 de ani, Andrei Burcă este cotat la 2.5 milioane pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

În sezonul recent încheiat, fundaşul a bifat 44 de apariţii, în toate competiţiile, pentru ardeleni. Acesta a ajuns în Gruia pentru doar 150.000 de euro, în 2019, de la FC Botoşani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și