Închide meniul

Andrei Burcă îşi poate vedea visul cu ochii! Fundaşul campioanei, la un pas de transferul carierei. Cât cere CFR Cluj în schimbul „stâlpului” din defensivă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2021, 18:47

Andrei Burcă îşi poate vedea visul cu ochii! Fundaşul campioanei, la un pas de transferul carierei. Cât cere CFR Cluj în schimbul „stâlpului din defensivă

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

Andrei Burcă îşi poate vedea visul cu ochii. Fundaşul a cucerit recent titlul cu CFR Cluj şi poate prinde transferul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burcă îşi poate vedea visul cu ochii. Fundaşul este dorit în Emiratele Arabe Unite

Al Ain, club din Emiratele Arabe Unite, a pus ochii pe fundaşul campioanei şi este dispusă să ofere 1.4 milioane de euro, potrivit ProSport. Totuşi, Burcă se loveşte de un refuz din partea conducerii din Gruia. Ardelenii cer 2.4 milioane în schimbul său.

În vârstă de 28 de ani, Andrei Burcă este cotat la 2.5 milioane pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

În sezonul recent încheiat, fundaşul a bifat 44 de apariţii, în toate competiţiile, pentru ardeleni. Acesta a ajuns în Gruia pentru doar 150.000 de euro, în 2019, de la FC Botoşani.

Andrei Burcă, fault la Florin Tănase
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Burcă a anunţat clar şi răspicat că vrea să plece de la CFR

Andrei Burcă, stâlpul defensivei campioanei CFR Cluj, a anunţat că vrea să plece de la formaţia ardeleană după victoria cu Academica Clinceni din play-off.

Reclamă

„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele! Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine”, a spus Andrei Burcă la finalul meciului cu Academica Clinceni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și