Închide meniul

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după doar câteva luni la Parma: „A manifestat o viteză înfricoşătoare! Nu a trădat aşteptările!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 11:03

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după doar câteva luni la Parma: „A manifestat o viteză înfricoşătoare! Nu a trădat aşteptările!

Dennis Man a marcat pentru Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după cele 697 de minute în 14 meciuri jucate pentru Parma în Serie A. Man a fost transferat la începutul anului de la FCSB pentru suma record de 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Parma Live i-au făcut o caracterizare completă jucătorului român.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni: „Marele transfer nu a trădat aşteptările”

Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările, dar nu a reuşit să conducă echipa spre o salvare miraculoasă. Dennis Man a făcut aluzii la calităţi enorme în cele 14 apariţii din Serie A, dar contribuţia sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei.

Ultima accidentare l-a scos din lot într-un final de sezon foarte amar pentru Parma. Cea mai bună performanţă a sa este, fără îndoială, cea împotriva lui AS Roma, în care a manifestat o viteză înfricoşătoare care a semănat panică în rândul oaspeţilor, iar apoi i-a servit lui Mihăilă o pasă de gol.

Reuşită împotriva lui Benevento a fost, de asemenea, frumoasă, dar din păcate nu a fost deosebit de util pentru rezultat. Oficialii clubului au spus în ultima vreme că Parma va renaşte cu el şi cu Mihăilă, care vor contribui la construirea un viitor de succes„, au scris cei de la Parma Live.

Reclamă

Parma a făcut un sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și