Închide meniul

Parma s-a decis asupra lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu internaționalii români. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 21:03 / Actualizat: 21 mai 2021, 22:15

Parma s-a decis asupra lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu internaționalii români. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Profimedia

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă. Potrivit Gazzetta dello Sport, aceștia se numără printre armele principale cu care clubul vrea să atace promovarea. De altfel, Parma își va păstra în lot toți jucătorii de perspectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă

Pe lângă Man și Mihăilă, Parma va miza în Serie B și pe Maxime Busi, și Simon Sohm. De asemenea, vor rămâne la echipă și Zagaritis și Dierckx.

În schimb, Parma va renunța la jucătorii trecuți de prima tinerețe. Luigi Sepe, Gervinho, Bruno Alves și Cornelius sunt deja pe picior de plecare. Zirkzee, fotbalistul împrumutat de la Bayern, va reveni în Bundesliga.

Parma, sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Pe de altă parte, românii Man și Mihăilă au avut evoluții solide la sezonul de debut în Serie A. Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Reclamă

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Parma reușise să revină în 2018 pe prima scenă a fotbalului italian după ce, în 2015, a fost retrogradată în Serie D. Echipa s-a confruntat cu grave probleme financiare.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Parma le-a stabilit viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă
  • Ce se întâmplă cu cei doi români

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și