Închide meniul

Manchester City – Chelsea | Kai Havertz, primul gol din carieră în Champions League! Momentul perfect să marcheze

Alexandru Ivan Publicat: 29 mai 2021, 23:11

Reclamă
Manchester City – Chelsea | Kai Havertz, primul gol din carieră în Champions League! Momentul perfect să marcheze

Kai Havertz, în tricoul lui Chelsea

Kai Havertz, în tricoul lui Chelsea / Profimedia

Kai Havertz, primul gol în UEFA Champions League. Până la această finală, germanul avea 19 meciuri în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. Nu reușise niciun gol. Până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ


Kai Havertz, primul gol în UEFA Champions League

Havertz a marcat după o pasă în profunzime excelentă furnizată de Mason Mount. Fotbalistul transferat de la Leverkusen l-a driblat pe Ederson și a îndeplinit ulterior o simplă formalitate.

Havertz a avut însă și noroc. Ederson a atins balonul, dar mingea a ricoșat cu noroc înapoi la jucătorul lui Chelsea. Dacă l-ar fi atins pe Havertz, Ederson era eliminat, iar City rămânea în 10 oameni.


În acest sezon de Champions League, Kai Havertz a disputat 12 meciuri, inclusiv finala. Avea trei assist-uri înaintea bătăliei de pe Dragao.

Kai Havertz, cel mai scump fotbalist german din istorie

Transferat la începutul acestui sezon pentru 80 de milioane de euro de la Bayer Leverkusen, Kai Havertz este cel mai scump fotbalist german din istorie.

Reclamă

Havertz l-a devansat în acest top pe colegul său de la Chelsea, Timo Werner, care a costat 53 de milioane de euro. Pe locul trei este Leroy Sane, cu 52 de milioane de euro.

Kai Havertz și-a făcut debutul în UEFA Champions League la puțin timp după ce a împlinit 17 ani. Se întâmpla pe 2 noiembrie 2016, într-un Tottenham – Leverkusen 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și