Închide meniul

Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați 1-0 (2-1) | Fosta campioană a României a ratat promovarea în Liga 2. Final dramatic în confruntarea dintre Florentin Petre şi Petre Grigoraş: „A fost ca un Dinamo – Steaua”

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 17:06

Reclamă
Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați 1-0 (2-1) | Fosta campioană a României a ratat promovarea în Liga 2. Final dramatic în confruntarea dintre Florentin Petre şi Petre Grigoraş: „A fost ca un Dinamo – Steaua

Sursa: Captură Digi Sport

dacia unirea braila

Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați 1-0. Echipa lui Florentin Petre s-a impus la limită în returul barajului din promovare pentru Liga 2, scor 2-1 la general, iar campioana României din 2011 va evolua încă un sezon în al treilea eşalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacia Unirea Brăila – Oțelul | Fosta campioană a României a ratat promovarea în Liga 2

După remiza din tur, 1-1, Dacia Unirea a obţinut biletele pentru Liga 2. Narcis Ioniță a fost eroul clubului din Brăila. Acesta a marcat în minutul 86 şi a adus victoria echipei sale.

Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galaţi | Florentin Petre, victorie în faţa lui Petre Grigoraş. Primele reacţii

Florentin Petre şi fiul său, Patrick, au promovat în Liga 2, unde vor avea confruntări de foc cu echipe precum Petrolul Ploieşti sau „U” Cluj.

„Nu am jucat niciun meci acasă. Sper să fie mai la anul. Suporterii ne-au explicat de la primul meci ce rivalitate e. E un fel de Dinamo – Steaua. Eu îmi doresc să merg mai departe. Dacă o să fie bine, de ce să nu rămân. O să fie meciuri frumoase. Nu m-am gândit nicio secund la asta (n.r. Dinamo în Liga 2). Sunt jucătorii care au câştigat campionate şi s-a simţit presiunea. A fost frumos. Noi ne-am bazat pe noi ca unitate, ca familie”, a declarat Patrick Petre la Digi Sport.

Reclamă

„Am muncit enorm cu ei. Promovarea se datorează jucătorilor. Nu mă voi schimba niciodată. Am fost mai ponderaţi faţă de alte meciuri. Am avut ocazii. Puteam să luăm şi gol. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Oţelul, au jucători de calitate. A fost avantajul nostru, am pregătit meciul în aşa fel încât să îi surprindem. E important cum îţi motivezi jucătorii Foarte puţini au jucat la un nivel ridicat. Fără ei, eu nu eram aşa fericit. Am făcut un lucru extraordinar”, a declarat Florentin Petre.

„Nu am reuşit să înscriem. Băieţii au vrut. E păcat. Îmi pare rău că s-a pierdut. Sportul aşa este, cel care îşi doreşte mai mult realizează. S-au făcut eforturi mari şi nu am reuşit să concretizăm ce ne-am propus. Nu ştiu ce va urma”, a spus şi Petre Grigoraş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și