Închide meniul

Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă! Fundaşul cu care Gigi Becali s-a păcălit la FCSB va fi coleg cu un fost dinamovist

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 18:56

Reclamă
Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă! Fundaşul cu care Gigi Becali s-a păcălit la FCSB va fi coleg cu un fost dinamovist

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Planic a fost jucatorul FCSB

Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă. Fostul fundaş al FCSB va semna cu AEK Atena, formaţie din Superliga Greciei, anunţă novasports.gr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul sârb era liber de contract, după despărţirea de Maccabi Haifa, club pentru care a jucat în ultimele două sezoane. Vladan Milojevic, antrenorul grupării galben-negre, a insistat pentru transferul acestuia.

În Grecia, Planic ar urma să fie coleg cu Ionuț Nedelcearu, fostul fundaș de la Dinamo.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, fundaşul sârb este cotat la 800.000 de euro.

Gigi Becali s-a păcălit cu Bogdan Planic

Bogdan Planic a plecat cu scandal de la FCSB. Fundașul sârb și-a reziliat unilateral contractul, nemulțumit de reducerile salariale din perioada în care Liga 1 a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a intentat un proces împotriva jucătorului sârb și spera sa obțină nu mai puțin de 10 milioane de euro de pe urma lui.

Reclamă

Maccabi Haifa, fosta echipă a fundaşului, a trebuit să plătească numai 200.000 de euro pentru transferul lui Planic. Această sumă reprezintă doar 2% din cele 10 milioane pe care Gigi Becali spera să le obțină după ce a raportat cazul la FIFA.

FCSB îl transfera în 2017 de la FK Vojvodina Novi Sad pentru 300.000 de euro. Omul de afaceri va încasa acum numai 200.000 de euro.

Bogdan Planic a jucat 92 de partide pentru FCSB, reușind să înscrie un gol. Sârbul a înregistrat și trei assist-uri în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Bogdan Planic
Profimediaimages
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și