Închide meniul

Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă! Fundaşul cu care Gigi Becali s-a păcălit la FCSB va fi coleg cu un fost dinamovist

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 18:56

Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă! Fundaşul cu care Gigi Becali s-a păcălit la FCSB va fi coleg cu un fost dinamovist

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Planic a fost jucatorul FCSB

Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă. Fostul fundaş al FCSB va semna cu AEK Atena, formaţie din Superliga Greciei, anunţă novasports.gr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul sârb era liber de contract, după despărţirea de Maccabi Haifa, club pentru care a jucat în ultimele două sezoane. Vladan Milojevic, antrenorul grupării galben-negre, a insistat pentru transferul acestuia.

În Grecia, Planic ar urma să fie coleg cu Ionuț Nedelcearu, fostul fundaș de la Dinamo.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, fundaşul sârb este cotat la 800.000 de euro.

Citește și:

Gigi Becali s-a păcălit cu Bogdan Planic

Bogdan Planic a plecat cu scandal de la FCSB. Fundașul sârb și-a reziliat unilateral contractul, nemulțumit de reducerile salariale din perioada în care Liga 1 a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a intentat un proces împotriva jucătorului sârb și spera sa obțină nu mai puțin de 10 milioane de euro de pe urma lui.

Reclamă

Maccabi Haifa, fosta echipă a fundaşului, a trebuit să plătească numai 200.000 de euro pentru transferul lui Planic. Această sumă reprezintă doar 2% din cele 10 milioane pe care Gigi Becali spera să le obțină după ce a raportat cazul la FIFA.

FCSB îl transfera în 2017 de la FK Vojvodina Novi Sad pentru 300.000 de euro. Omul de afaceri va încasa acum numai 200.000 de euro.

Bogdan Planic a jucat 92 de partide pentru FCSB, reușind să înscrie un gol. Sârbul a înregistrat și trei assist-uri în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Bogdan Planic
Profimediaimages
Recomandări
  • Bogdan Planic şi-a găsit o nouă echipă
  • Ex-fundaşul FCSB va fi coleg cu un fost dinamovist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și