Închide meniul
Foto

Patrick Borcea calcă pe urmele lui Cristi Borcea. Cum a ajuns fiul milionarului să câştige o avere fără a avea luat examenul de bacalaureat

Publicat: 31 mai 2021, 8:44

Reclamă
Patrick Borcea calcă pe urmele lui Cristi Borcea. Cum a ajuns fiul milionarului să câştige o avere fără a avea luat examenul de bacalaureat

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Tânărul de 23 de ani are o firmă care se descurcă excelent. Potrivit voxbiz.ro, Patrick şi-a înfiinţat o firmă cu care a dat un adevărat tun financiar. A obţinut un profit de 250.000 de euro, conform datelor de la Registrul Comerţului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Borcea calcă pe urmele lui Cristi Borcea

Fiul lui Cristi Borcea conduce un bolid de 100.000 de euro şi este un împătimit al sportului. Tocmai a fost surprins intrând într-o casă de pariuri. Patrick Borcea calcă pe urmele lui Cristi Borcea, dar a avut şi probleme din cauza fotbalului.

Borcea Jr. tot încearcă să îşi ia diploma de bacalaureat. După ce a tot picat examenul, tânărul şi-a dorit să îşi încerce din nou norocul anul trecut. Din păcate pentru el, şi-a rupt mâna în timp ce juca fotbal şi nu s-a mai prezentat la liceul din comuna Cetate, acolo unde are şi afacerile.

Reclamă
Reclamă 4

Borcea se află la a treia căsnicie şi are nouă copii, cu patru femei diferite. Cu prima soţie, Mihaela Borcea, îi are pe Patrick, Melissa şi Angelo. Cu Alina Vidican, a doua soţie, îi are pe George Alexandru şi Gloria.

Cu avocata Simona Dana Voiculescu, a devenit tatăl lui Andreina Carolyn Christine. Iar cu actuala soţie, Valentina Pelinel, au apărut pe lume Milan, Indira Maria şi Rania Maria.

Topul celor mai bogaţi români din sport. Ce avere are Cristi Borcea

Pandemia de coronavirus nu pare să-l fi afectat pe Ion Ţiriac. Omul de afaceri are aceeaşi avere ca şi în 2019. Gigi Becali se află pe locul al treilea în acest top, cu o avere estimată la 350-450 de milioane de euro. Becali este devansat şi de omul de afaceri Gruia Stoica, cel care a încercat să preia Rapidul în 2013.

Reclamă

Nicolae Badea cu 94 de milioane de euro şi Cristi Borcea cu 82 de milioane de euro au prins şi ei top 10 al oamenilor implicaţi sau care s-au implicat în sport. Şi patronul Astrei, Ioan Niculae, stă bine la bani, chiar daca la echipa sa au fost întârzieri de salarii. Omul de afaceri are o avere estimată la 300-340 de milioane de euro.

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep se află pe locul 13 în topul celor mai bogaţi sportivi sau oameni care sunt şi au fost implicaţi în sport. La general, Simona Halep se află pe locul 140 în topul celor mai bogaţi români.

Top 10 al oamenilor de afaceri care au fost sau sunt implicaţi în sport

  • Ion Țiriac – 2 miliarde de euro
  • Gruia Stoica – 460-500 de milioane de euro
  • Gigi Becali – 350-450 de milioane de euro
  • Ioan Niculae – 300-340 de milioane de euro
  • George Copos – 200-210 milioane de euro
  • George Bosânceanu – 121-127 de milioane de euro
  • Ionuț Negoiță – 102 milioane de euro
  • Nicolae Badea – 94 de milioane de euro
  • Cristi Borcea – 82 de milioane de euro
  • Ion Lazăr – 69 de milioane de euro

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și