Închide meniul

Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început! Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura unui jucător: „Sunt oferte de la ambele!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 17:29 / Actualizat: 31 mai 2021, 19:34

Reclamă
Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început! Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura unui jucător: „Sunt oferte de la ambele!

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru

Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început. Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura lui Ronaldo Deaconu (24 ani), mijlocaş ofensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalitul a impresionat în sezonul recent încheiat din Liga 1. Evoluţiile lui Deaconu au ajutat-o pe Gaz Metan să scape de la retrogradare. Cotat la 600.000 de euro, acesta a marcat 11 goluri şi a reuşit şi 14 pase decisive, în toate competiţiile. Mijlocaşul se află sub contract cu formaţia din Mediaş până pe 30 iunie 2022.

Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început! Rivalele din Craiova se luptă pentru transferul lui Ronaldo Deaconu

„Îmi doresc foarte mult să fac performanţă, să mă bat la titlu, în play-off. Acesta este scopul meu acum, prioritizez planul sportiv, nu banii. Ştiu că sunt oferte, inclusiv din Liga 1. Am înţeles de Craiova, ambele echipe.

Nu am auzit nimic de FCSB. S-a zis în presă că am refuzat FCSB. Nu e adevărat. Am spus doar că mă gândesc doar la culoarul fotbalistic şi mi-ar fi greu la primele două clasate. Nu e momentul în cariera mea să mă duc la FCSB. Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Look Sport.

Gigi Becali, refuzat de Ronaldo de România
AS.ro

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu: „Domne’, ăştia se mişcă bine!”

Dumitru Dragomir a lăudat numirea lui Adrian Mutu în funcţia de antrenor al lui FC U Craiova 1984 şi este convins că Adrian Mititelu va face şi multe transferuri importante.

Reclamă

„Domne’, ăştia se mişcă bine! L-au luat pe Puşcaş, care e unul dintre cei mai buni preşedinţi din ţară. Lângă el, l-au luat şi pe Mutu. Înseamnă că au un marketing bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru AntenaSport.

Fostul şef al LPF este convins că vor urma şi multe transferuri la FC U Craiova, care a renunţat la aproape jumătate diin lot.

„Se duce Mutu fără să aibă siguranţa transferurilor?! Mutu, unul din cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut ţara, are experienţă. Numai cu echipa cu care a promovat nu poate să aibă rezultate. Dar, având bani, poţi să aduci jucători absolut extraordinari, care sunt acum liberi de contract”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și