Închide meniul

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu: „Domne’, ăştia se mişcă bine!”. Ce a spus despre Adi Mutu

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 15:09

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu: „Domne, ăştia se mişcă bine!. Ce a spus despre Adi Mutu

Hepta

Dumitru Dragomir

  • Mutu, noul antrenor al lui FC U Craiova
  • Reacţia lui Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir este impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu, care a şi-a adus un nou conducător şi un nou antrenor, după ce a obţinut promovarea în prima ligă la capătul unei aşteptări de 11 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu

„Domne’, ăştia se mişcă bine! L-au luat pe Puşcaş, care e unul dintre cei mai buni preşedinţi din ţară. Lângă el, l-au luat şi pe Mutu. Înseamnă că au un marketing bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru AntenaSport.

Fostul şef al LPF este convins că vor urma şi multe transferuri la FC U Craiova, care a renunţat la aproape jumătate diin lot.

Reclamă

„Se duce Mutu fără să aibă siguranţa transferurilor?! Mutu, unul din cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut ţara, are experienţă. Numai cu echipa cu care a promovat nu poate să aibă rezultate. Dar, având bani, poţi să aduci jucători absolut extraordinari, care sunt acum liberi de contract”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Mircea Bornescu: „I-am oferit un proiect viabil”

Adrian Mutu a renunțat la naționala U21 ca să o antreneze pe FC U Craiova 1948. Mircea Bornescu, team-managerul de la echipa lui Adrian Mititelu, a recunoscut că oltenii au făcut eforturi mari ca să-l aducă pe „Briliant”.

Reclamă

„Îţi dai seama, Adi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României, este un tip carismatic şi sperăm ca şi rezultatele de la echipă să fie pe măsura valorii lui ca jucător. S-au făcut mari eforturi ca să-l aducem şi îl vom susţine absolut toţi din club cât putem de mult.

I-am oferit un proiect viabil, un proiect frumos, în care condiţiile şi ceea ce oferim noi se pliază pe ceea ce îşi doreşte el. Alegerea lui a venit oarecum normal„, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu, salariu de 10.000 de euro pe lună

Mutu a semnat acordul cu FC U Craiova, vineri seară, la un hotel din Bucureşti, unde el şi Adrian Mititelu jr. au purtat ultimele negocieri, în prezenţa unui avocat.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună, potrivit gsp.ro. Contractul său este valabil doi ani, iar primul obiectiv este calificarea în play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!