Închide meniul

OFICIAL | Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelona! Catalanii i-au impus o clauză de reziliere uriașă

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 17:21 / Actualizat: 31 mai 2021, 20:06

Reclamă
OFICIAL | Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelona! Catalanii i-au impus o clauză de reziliere uriașă

Twitter Barcelona

Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelona

Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelona. Clubul catalan a făcut anunțul pe contul oficial de Twitter, cu referire la celebrul gol înscris de Aguero în 2012, când City a câștigat Premier League în ultimele secunde ale sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelona

Sergio Aguero a semnat un contract valabil timp de două sezoane. Argentinianul urmează să fie prezentat oficial în următoarele ore, după care va susține și o conferință de presă. Aguero va avea o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

Atacantul de 32 de ani se va alătura lui Messi&Co pe 1 iulie. Până atunci, Sergio Aguero va merge la naționala Argentinei, unde va disputa meciurile cu Chile și Columbia din calificările pentru Campionatul Mondial din 2022.

Sergio Aguero, cifre incredibile la Manchester City

În 2011 a ajuns Sergio Aguero la Manchester City. Argentinianul are 390 de apariții și 260 de goluri în tricoul „cetățenilor”. Este cel mai bun marcator din istoria lui clubului. În semn de respect pentru munca depusă în ultimii 10 ani, englezii îi vor construi lui Aguero o statuie în faţa stadionului, acolo unde vor afla şi cele ale lui Vincent Kompany și David Silva, alte două legende ale lui City.

Reclamă

Printre trofeele cucerite de Aguero în tricoul „cetăţenilor” se numără 5 titluri de campion al Angliei, 5 Cupe ale Ligii, 3 Supercupe ale Angliei, dar şi o Cupă a Angliei. Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cotează pe Aguero la 25 de milioane de euro.

Sergio Aguero este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Ba mai mult, Lionel Messi este naşul lui Benjamin, fiul atacantului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și