Închide meniul

Sergio Aguero, drum liber spre Barcelona lui Messi! Atacantul va pleca de la Manchester City după 10 ani

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 20:25

Sergio Aguero, drum liber spre Barcelona lui Messi! Atacantul va pleca de la Manchester City după 10 ani

profimediaimages.ro

Sergio Aguero va pleca de la Manchester City

  • Sergio Aguero va pleca de la Manchester City după 10 ani
  • Barcelona, posibila destinaţie a atacantului

În 2011 a ajuns Sergio Aguero la Manchester City. Argentinianul are 384 de apariții și 257 de goluri în tricoul "cetățenilor". Este cel mai bun marcator din istoria lui clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semn de respect pentru munca depusă în ultimii 10 ani, englezii îi vor construi lui Aguero o statuie în faţa stadionului, acolo unde vor afla şi cele ale lui Vincent Kompany și David Silva, alte două legende ale lui City.

Aguero şi-a luat rămas bun de la Manchester City cu o scrisoare emoţionantă, postată pe reţelele de socializare: "Atunci când se încheie un ciclu, apar o sumedenie de sentimente. Rămân cu satisfacția și al mândria că am avut șansa să joc pentru Manchester City timp de zece sezoane, un lucru neobișnuit pentru un jucător din fotbalul de la ora actuală. Zece sezoane în care am realizat performanțe uriașe, în urma cărora am devenit cel mai bun marcator din istoria clubului și am creat o conexiune indestructibilă cu oamenii care iubesc acest club, oameni care vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Reclamă

Am ajuns la echipă în perioada de reconstrucție din 2011, iar datorită proprietarilor și grație implicării jucătorilor am câștigat un loc printre cele mai bune echipe din lume. Sarcina de a menține clubul în această poziție va rămâne altor jucători.

Cât despre mine, voi continua să dau tot am mai bun pentru restul sezonului și voi încerca să câștig cât mai multe trofee și să aduc cât mai multă bucurie fanilor. Apoi va începe o nouă etapă, cu noi provocări, și sunt pregătit să le trăiesc cu aceeași pasiune și profesionalism pe care le-am demontrat de-a lungul timpului în care am jucat la cel mai înalt nivel", este scrisoarea emoţionantă postată de Aguero pe Twitter.

Reclamă

Printre trofeele cucerite de Aguero în tricoul "cetăţenilor" se numără 4 titluri de campion al Angliei, 5 Cupe ale Ligii, 3 Supercupe ale Angliei, dar şi o Cupă a Angliei. 

Acesta poate pleca din Manchester cu a cincea medalie de campion. Elevii lui Pep Guardiola sunt lideri în Premier League, cu 71 de puncte, la 14 distanţă de rivala United. 

Reclamă 4 / 0/3

Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cotează pe Aguero la 25 de milioane de euro.

Sergio Aguero poate ajunge la Barcelona

Atacantul este pariul lui Joan Laporta pentru perioada de mercato din vară. Noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, vrea să facă o echipă stelară pe Camp Nou. Acesta le-a promis fanilor că va reconstrui primul "11" din temelii. Printre jucătorii pe care i-a menționat se numără și Sergio Aguero.

Argentinianul este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Ba mai mult, Lionel Messi este naşul lui Benjamin, fiul atacantului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea