Închide meniul

EXCLUSIV | Alexandru Creţu semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat lovitura: „Va fi prezentare la Palat, aşa vrea el!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 21:53 / Actualizat: 31 mai 2021, 22:55

Reclamă
EXCLUSIV | Alexandru Creţu semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat lovitura: „Va fi prezentare la Palat, aşa vrea el!

SportPictures / SPORT PICTURES

Alexandru Crețu a fost convocat de Mirel Rădoi la naționala României

Alexandru Creţu semnează cu FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de patronul roş-albaştrilor, care a dezvăluit ce doleanţă a avut internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EXCLUSIV | Alexandru Creţu va juca la FCSB

Mijlocașul convocat de Mirel Rădoi în startul campaniei pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022 a acceptat oferta FCSB cu o singură condiţie: să fie prezentat de Gigi Becali la Palat.

„Crețu semnează mâine sau poimâine. Vrea prezentare Crețu, nu vrea așa. Mi-a zis <<Eu la Steaua mă gândesc de mic copil>>. Îl prezint, dacă vrea băiatul așa. Va fi prezentare la Palat, așa vrea el. Vrea să facă frumos”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ce se ascunde sub palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali
profimedia

Alexandru Creţu semnează cu FCSB! Va juca fundaş central

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Alexandru Creţu a bifat în sezonul 2020-2021 23 apariţii pentru Maribor, în toate competiţiile.

Acesta a înscris de două ori şi a oferit două pase decisive. În Liga 1, Creţu a evoluat pentru Poli Iaşi în perioada 2010-2016.

Reclamă

La FCSB, Becali îşi dorește să îl folosească pe Creţu pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv.

Profimediaimages

Alexandru Creţu semnează cu FCSB. Internaţionalul român nu a mai fost dorit la Maribor

Alexandru Creţu nu a mai fost dorit de Simon Rozman, antrenorul lui Maribor. Acesta a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale, astfel că fotbalistul român a decis să își încheie contractul înainte de finalul sezonului în Slovenia. Din 2018 şi până în prezent, Creţu a jucat 76 de meciuri pentru Maribor.

„Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia!”, a declarat Zvonko Milojkovici, impresarul lui Creţu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și