Închide meniul

EXCLUSIV | Alexandru Creţu semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat lovitura: „Va fi prezentare la Palat, aşa vrea el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 21:53 / Actualizat: 31 mai 2021, 22:55

EXCLUSIV | Alexandru Creţu semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat lovitura: „Va fi prezentare la Palat, aşa vrea el!

SportPictures / SPORT PICTURES

Alexandru Crețu a fost convocat de Mirel Rădoi la naționala României

Alexandru Creţu semnează cu FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de patronul roş-albaştrilor, care a dezvăluit ce doleanţă a avut internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EXCLUSIV | Alexandru Creţu va juca la FCSB

Mijlocașul convocat de Mirel Rădoi în startul campaniei pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022 a acceptat oferta FCSB cu o singură condiţie: să fie prezentat de Gigi Becali la Palat.

„Crețu semnează mâine sau poimâine. Vrea prezentare Crețu, nu vrea așa. Mi-a zis <<Eu la Steaua mă gândesc de mic copil>>. Îl prezint, dacă vrea băiatul așa. Va fi prezentare la Palat, așa vrea el. Vrea să facă frumos”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ce se ascunde sub palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali
profimedia
Citește și:

Alexandru Creţu semnează cu FCSB! Va juca fundaş central

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Alexandru Creţu a bifat în sezonul 2020-2021 23 apariţii pentru Maribor, în toate competiţiile.

Acesta a înscris de două ori şi a oferit două pase decisive. În Liga 1, Creţu a evoluat pentru Poli Iaşi în perioada 2010-2016.

Reclamă

La FCSB, Becali îşi dorește să îl folosească pe Creţu pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv.

Profimediaimages

Alexandru Creţu semnează cu FCSB. Internaţionalul român nu a mai fost dorit la Maribor

Alexandru Creţu nu a mai fost dorit de Simon Rozman, antrenorul lui Maribor. Acesta a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale, astfel că fotbalistul român a decis să își încheie contractul înainte de finalul sezonului în Slovenia. Din 2018 şi până în prezent, Creţu a jucat 76 de meciuri pentru Maribor.

„Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia!”, a declarat Zvonko Milojkovici, impresarul lui Creţu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a dat lovitura pe piaţa transferurilor
  • Alexandru Creţu semnează cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și