Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă: ”Am primit o ofertă din India!” ”Fălcosul” și-a amintit de celebrul meci cu Everton

Silviu Corneanu Publicat: 1 iunie 2021, 14:47

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă: ”Am primit o ofertă din India!” ”Fălcosul” și-a amintit de celebrul meci cu Everton

AS.ro

Ioan Andone a primit o ofertă de a antrena în India

Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă, fiind dorit în India. ”Fălcosul” a refuzat însă oferta și a decis să rămână la Voluntari. Andone recunoaște că îi mai este dor de banca tehnică, din când în când.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă

Andone a mai antrenat-o pe Voluntari în acest sezon, ținându-le locul tehnicienilor care au avut probleme cu COVID-19.

Câte o dată așa, mă mai tentează. Am avut o ofertă din străinătate, dar am refuzat. Era din India, pe șase luni. M-a tentat puțin, dar am refuzat. Era o muncă de șase luni”, a dezvăluit Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Ioan Andone, amintiri de la celebru Dinamo – Everton 5-1

Aflat în studioul emisiunii AS.ro LIVE, Andone și-a amintit cu nostalgie de vremurile în care scria istorie pe banca tehnică a celor de la Dinamo.

Reclamă

”Fălcosul” a dezvăluit ce le-a transmis ”câinilor” înainte de celebrul meci cu Everton. Se întâmpla în sezonul european 2005-2006. Dinamo a învins atunci cu 5-1 pe teren propriu.

Meciul cu Everton îmi rămâne în minte. Dinamo mi-a facilitat să văd un meci al lui Everton. Mi-am luat notițe, de nu mi-am notat un caiet. Am lipsit o zi de la antrenament, iar a doua zi când revin am adunat toți băieții și le-am zis că dacă nu batem la două goluri diferență, începând de la 2-0, nu avem nicio șansă în retur.

Nu le venea să creadă, dar era o atmosferă senațională acolo, puneau o presiune extraordinară, nu aveai cum să te califici acolo. Norocul nostru a fost că am avut primul meci acasă. Dacă era să jucăm turul acolo…”, și-a amintit Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și