Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă: ”Am primit o ofertă din India!” ”Fălcosul” și-a amintit de celebrul meci cu Everton

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 iunie 2021, 14:47

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă: ”Am primit o ofertă din India!” ”Fălcosul” și-a amintit de celebrul meci cu Everton

AS.ro

Ioan Andone a primit o ofertă de a antrena în India

Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă, fiind dorit în India. ”Fălcosul” a refuzat însă oferta și a decis să rămână la Voluntari. Andone recunoaște că îi mai este dor de banca tehnică, din când în când.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, aproape de a reveni pe bancă

Andone a mai antrenat-o pe Voluntari în acest sezon, ținându-le locul tehnicienilor care au avut probleme cu COVID-19.

Câte o dată așa, mă mai tentează. Am avut o ofertă din străinătate, dar am refuzat. Era din India, pe șase luni. M-a tentat puțin, dar am refuzat. Era o muncă de șase luni”, a dezvăluit Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Ioan Andone, amintiri de la celebru Dinamo – Everton 5-1

Aflat în studioul emisiunii AS.ro LIVE, Andone și-a amintit cu nostalgie de vremurile în care scria istorie pe banca tehnică a celor de la Dinamo.

Reclamă

”Fălcosul” a dezvăluit ce le-a transmis ”câinilor” înainte de celebrul meci cu Everton. Se întâmpla în sezonul european 2005-2006. Dinamo a învins atunci cu 5-1 pe teren propriu.

Meciul cu Everton îmi rămâne în minte. Dinamo mi-a facilitat să văd un meci al lui Everton. Mi-am luat notițe, de nu mi-am notat un caiet. Am lipsit o zi de la antrenament, iar a doua zi când revin am adunat toți băieții și le-am zis că dacă nu batem la două goluri diferență, începând de la 2-0, nu avem nicio șansă în retur.

Nu le venea să creadă, dar era o atmosferă senațională acolo, puneau o presiune extraordinară, nu aveai cum să te califici acolo. Norocul nostru a fost că am avut primul meci acasă. Dacă era să jucăm turul acolo…”, și-a amintit Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și