Închide meniul

Constantin Budescu a dezvăluit cum a ajuns să fie de nerecunoscut la naţională: „Nu am dietă secretă, dar fac asta seara!” La ce echipă din România va reveni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 14:59

Constantin Budescu a dezvăluit cum a ajuns să fie de nerecunoscut la naţională: „Nu am dietă secretă, dar fac asta seara! La ce echipă din România va reveni

Captură Youtube FRF

Constantin Budescu, reacţie după România - Georgia 1-2

Constantin Budescu a dezvăluit cum a slăbit. Selecţionerul Mirel Rădoi a fost şocat când l-a văzut pe fotbalistul de la Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a venit cu multe kilograme în minus la reunirea lotului naţionalei României. Mirel Rădoi a rămas şocat de felul cum arată acum „Magicianul” Budescu. Acesta a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Mai mult, Budescu a anunţat şi echipa din România la care va reveni.

Constantin Budescu a dezvăluit cum a slăbit

Am slăbit prin exerciții fizice și nu mai mănânc seara, nu am dietă secretă. Mă voi retrage la Petrolul! Am emoții să revin mâine la Ploiești! Este un stadion care-mi priește pentru că aici am jucat mult timp”, a spus Constantin Budescu pentru FRF.

„El e fit că el şi-a dorit asta şi are ambiţia. Mi-a spus Dică că erau perioade şi la FCSB când avea două kilograme în plus şi slăbea imediat, în două zile. A înţeles că dacă are o greutate în plus, nu poţi face parte din grupul ăsta. Aseară, când a ajuns, ne miram cu toţii cât de bine arăta. Chiar nu se simţea că ar fi afectat că a slăbit cele trei kilograme”, a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Budescu laudă tactica lui Mirel Rădoi: „E pe gustul meu”

Constantin Budescu a lăudat şi tactica nouă de la naţionala României. Mirel Rădoi mizează totul pe cartea atacului. “Jocul României e acum pe gustul meu, îl vom transforma în victorii. Jucăm ofensiv și eu fiind jucător de atac îmi place foarte mult. Trebuie să continuăm să jucăm la fel, am avut neșansă în multe meciuri.

Eu îmi doresc să ne calificăm și să mai prind meciuri decisive. M-aș simți foarte bine și onorat dacă voi fi convocat pentru Japonia la Jocurile Olimpice”, a mai spus Budescu.

Olaru și Ciobanu se evidențiază din noul val de tricolori. Dar sunt foarte mulți care vin din urmă. Majoritatea sunt foarte buni. Nu credeam că Astra Giurgiu va retrograda. Mereu sunt probleme, sper să nu se desființeze„, a mai spus Budescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și